Kisfiam 2,5 éves. Beszéd és mozgás lemaradást, hogyan lehet fejleszteni? Hova érdemes vinni orvoshoz? Egyensúlyzavarral küzdünk.22 hónaposan kezdett el egyedül járni.
Voltunk neurológusnál motorikus diszfáziát állapított meg.
Hogyan lehet megelőzni a diszgráfiát?
A Dévény-féle terápiával érdemes lenne próbálkoznotok.
Már sok gyógytornász foglalkozik a dévény-módszerrel.
itt most nem a diszgráfiát kéne megelőzni, arra ráértek még, hanem az értelmi lemaradást, mert ez a két dolog már vonhatja maga után sajnos.
én alapítványt javasolnék ahol többféle fejlesztés van.
TSMT torna mindenféleképpen jó volna, de az kevés még a mozgás és a beszéd lemaradásban szerintem, ezért kéne az alapítvány ahol pszichológus és pszichiáter vizsgálja rendszeresen, és több fejlesztést adnak úgy, hogy folyamatos kontroll alatt van.
korai fejlesztő pl. foglalkozik ilyennek, mi oda jártunk, mi is 2 féle terápiára jártunk, igaz hármat írtak elő csak olyan hatásos volt a kettő, hogy pár hónap alatt teljesen felzárkózott.
mondjuk így utólag már a gézengúzba vinném, de elsőkörben nézz szét, hogy nálatok mik a lehetőségek.
amúgy hogyhogy eddig nem jártatok tornára? a neurológus nem ajánlotta?
Ez a te hibád!!!! miért nem tanítottad?? járni? mi?
Vettél neki fejlesztő játékokat????
ha nem akkor a te hibád!!!!
vitted rendszeresen dokihoz?? ha nem a te hibád!
2-évesen nem jár!!! itt nagyon nagy baj lesz!
az én öcsém itthon 1-éves és szalad mint a bak kecske!
de már... 8-9 húnaposan szaladt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!