15 hónapos kislányomnak érdemes kismotort venni? Nem megy még egyedül csak ha egyik kezét fogjuk.
Érdemes, de a méretét és formáját nagyon át kell gondolni. Nézzétek meg, leér-e a lába, tudja-e már hajtani vele magát, ha akarja. Meg vannak olyan motorok, amelyeken útban van a kerék, miközben a kicsi hátrarúg a lábával, nem lehet vele rendesen menni.
Ja, és vannak azok a pici, nyuszifejűek, na azokkal irtó nagyokat lehet zakózni...
MÉg ha nem is ül rá egyből a kislányotok, élvezni fogja,hogy tolhatja, lehet vele utaztatni a babáját is akár. :) És szeretik nézni, ahogy forog a kerék, s ha lehet az ülésébe pakolni, vagy ha van rajta duda, az még külön jó.
Hehe, az én lányom előbb motorozott, mint járt! Persze neki van egy bátyja és MUSZÁJ volt kipróbálnia, nem bírt magával. És hát ment neki, de féltem, hogy ezzel valami bajt okozok a mozgásfejlődésében.
Sztem ráértek még venni egyet, tanuljon csak meg járni rendesen. De ha most van valami alkalom, névnap pl, akkor jó ötlet lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!