Mikor adjak az egyedül járni tanuló egy évesemre cipőt bent? Nagyrészt a bútorok mellett megy, de igazából nem nagyon fogja, pár lépést simán megtesz már önállóan is.
Nálunk már megy a Kisfiam sokat, és álldogál is, de ha gyorsan akar haladni, akkkor még mászik, de nekem eszem ágában sincs rá cipőt adni a lakásban. Majd a tavasszal, úgy húsvét körül tervezzük, hogy veszünk, ha kint is sétálunk majd.
A múltkor egy másik anyuka pont ezt kérdezte. 1 hónappal fiatalabb az ő babája, de még csak kúszik-mászik, de neki az anyukája meg az anyósa azt mondta, hogy adjon rá cipőt, mert később nem tanul majd meg abban menni. Nem szóltam semmit, mert mindenki azt csinál, amit akar, annyit válaszoltam, hogy nálunk zokniban van.
Mi először csúszásgátlós zoknit adtunk a fiaimra, de állandóan ráléptek az orrára, így egyre lejjebb csúszott, és aztán le is húzták maguktól (ezt kb. 3-4 percenként).
Aztán kaptak tépőzáras benti "cipőt", de ez is leszedték maguktól.
Most már egy jó ideje csatos és tépőzáras szandálban vannak. Ezt leszedni sem tudják (már nem is próbálkoznak), és a bokájukat is tartja.
Nálunk ez vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!