Elkezdett lábujjhegyen járni a másfél évesem, van ennek valami jelentősége?
Figyelt kérdés
Nemrég figyeltem fel rá. Nem mindig jár lábujjhegyen, de többször előfordult, ma már anyukám is szólt érte.
Amúgy sosem volt gondja a mozgásfejlődéssel, 10 hónaposan már önállóan járt, okos, erős kisfiú.
2015. márc. 16. 11:34
11/11 anonim válasza:
Sziaaa, de jo hogy itt vagy meg es ilyen valaszt irtal🥺🥺🥺 annyira orulok, hogy minden jol alakult. Azt nem is neztem, hogy mar 10eves lehet, hihetetlen, hogy azota is be birsz ide lepni, fogalmam sem lenne a 10evvel ezelotti emailemrol😂
Jo ilyet olvasni, remelem egy nap en is ott tartok majd, hogy mar alig emlekszem majd , hogy minek aggodtam. Nagyon koszonom, h valaszoltal, erositenek masokat a pozitiv tortenetek. Koszonom , hogy irtal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!