Ilyen időben mit adtok másfél éves járni tudó gyereketekre?
Figyelt kérdés
Kell rá harisnya is vagy elég egy farmer?2012. szept. 15. 10:45
1/14 anonim válasza:
Én adok rá harisnyát. Nem szeretném ha megfázna.
2/14 A kérdező kommentje:
én is féltem nagyon :) csak megerősítésképp kérdeztem, köszönöm :D
2012. szept. 15. 10:51
3/14 anonim válasza:
Úgy mondják, hogy ilyenkor mindig egy réteggel több kell rá, mint amit te viselsz. Tehát neked hosszú nadrág kell, mert rövidben fáznál. Akkor neki nyugodtan elfér egy harisnya. Első voltam.
4/14 A kérdező kommentje:
igen, ezt tudom, azt nem tudtam, hogy ez ekkora kisgyerekekre is vonatkozik, mert ő már szalad és sétálni indulok vele, de hiába süt a nap, hideg a szél.18 hónapos
2012. szept. 15. 10:57
5/14 anonim válasza:
Én nem adok harisnyát még a lányomra. Inkább egy vastagabb nadrágot, magas szárú cipőt.
6/14 anonim válasza:
Őszi cipő
harisnya
kord nadrág
h.ujjú body
pamut vastagabb pulóver
átmeneti kabát
mi így mentünk ma ki a 1,5 éves kislányunkkal.
7/14 anonim válasza:
És télen mit fogtok adni rá? 2 nadrágot meg egy harisnyát vagy fordítva? (nem kötekedni akarok csak kérdezem mert kíváncsi vagyok) :)
8/14 anonim válasza:
6-os vagyok. Még így is hideg volt a keze és a nyaka sem volt épp meleg. Nálunk reggel 12C volt. Lehet, kedves utolsó, hogy nálatok 22C van, nálunk hideg volt reggel, amikor kint voltunk és a szél is fúj rendesen.
Ja és 3 gyerekünk van.
9/14 anonim válasza:
A lányomon egy póló-hosszú ujjú pulcsi, melegítőfelső, bugyi, melegítőnadrág, zokni, őszi sapka, őszi kiscipő.(20hónapos, ő amikor én tundrabugyit hordok, még vígan rohangál egészségesen egy bugyogóban...)
10/14 anonim válasza:
Mi reggel 8 körül indulunk el itthonról. Akkor 13 fok van. Őszi zárt cipő, zokni, farmer/kord nadrág, póló, hosszú ujjú felső és széldzseki van a kislányomon. Én harisnyát akkor adok, ha 10 fok alatt van a hőmérséklet napközben is. Még sosem fáztak meg. Délután meg 20 fok körül van. Pláne nem adok harisnyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!