Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ilyen időben mit adtok másfél...

Ilyen időben mit adtok másfél éves járni tudó gyereketekre?

Figyelt kérdés
Kell rá harisnya is vagy elég egy farmer?
2012. szept. 15. 10:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
93%

Én is csak ennyit tennék hozzá, hogy akkor télen mit adtok a gyerekre kedves anyukák??

Ne hülyéskedjetek már, harisnya, sapka pffffffff

2012. szept. 15. 14:07
 12/14 A kérdező kommentje:

itt reggel 12 fok volt, nem kéne leszólni. Én mindig viszem magammal zokniz, mint most és mivel délre már meleg lett a harisnyát levettem róla.

Milyen vastagabb nadrágot adtok rá?

Télen majd bélelt nadrágot adok rá harisnyával.

Nekem nem hiányzik egy megfázás és szerintem a lányomnak sem.

Sapka nálunk felejtős, remélem télen majd nem dobálja le.

2012. szept. 15. 14:13
 13/14 anonim ***** válasza:
80%

Amíg nem tud járni- csak a babakocsiban van, addig érvényes az "egy réteggel több" , amikor már szaladgál ugyanannyi- vagy kevesebb réteg:)

Gondoljatok bele, ő nem kényelmes tempóban sétálgat, hanem rohangál. Próbáljátok már ki, hogy felveszitek azt a rengeteg ruhát, és 5 percig rohangásztok kint...

Én ezt adom a másfél évesemre: Rövid ujjú body, hosszú ujjú vékony trikó, és egy vékonyabb pulcsi. Alulra farmer, vagy kord nadrág, zokni, magas szárú cipő.

Viszek magammal egy vékony dzsekit, hogyha elfárad, és beül a babakocsiba.

2012. szept. 15. 21:09
 14/14 A kérdező kommentje:
épp ezért kérdeztem, hogy ez az egy réteggel több érvényes-e egy 18 hónaposra, nekem is fura volt. mindenesetre én ma így megoldottam, h levettem róla a harisnyát, legközelebb nem is adok rá.
2012. szept. 15. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!