Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vennél-e Cybex Ruby babakocsit...

Vennél-e Cybex Ruby babakocsit a már járni tudó, majd másfél éves gyerkőcödnek? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

[link]

Nagyon megtetszett ez a kocsi, csak nem tudom, mennyire baj, hogy nem igazán dönthető. Már szinte többet sétál, mint benne ül - ez viszont szuper jó kis könnyű járgány lenne.

2012. szept. 10. 18:36
 1/7 anonim ***** válasza:
56%

hát másfél éves babának már semmi ilyet nem vennék főleg nem ennyiért

feltéve ha tudnám hogy hamarosan tesó lesz

én bicikli ülésen gondolkodnék bár az én babám hét hós kora óta bringázik velem, előre szerelhető ülésben

2012. szept. 10. 18:42
 2/7 A kérdező kommentje:
Bringás ülésünk van, ami hosszabb távokra jó - de csak a belvárosban csatangolni bonyolult vele. Ugyanis belvárosban élünk, autózni szinte nem autózunk - így ha megyünk valahová és haladni szeretnénk (pl. nemsokára reggelente bölcsibe -ami ugyancsak gyalogos távolság), akkor kell a babakocsi. De a korábbi nagy és nehéz, ezért kellene egy könnyebb. Természetesen én sem tervezek ennyit érte adni - használtan nézegettem. De mivel még első gyerek, reményeim szerint többen is használják majd. Engem igazából a dönthetőség-nem dönthetőség kérdése izgat...
2012. szept. 10. 18:46
 3/7 A kérdező kommentje:
Ja, és ami miatt ezzel "szemezek": a gyerkőcöm másfél évesen 92 centi és 14 kiló... Szóval valami "magasabb súlyhatáros" ernyőkocsit keresek.
2012. szept. 10. 18:51
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekünk ilyen van:

[link]

Az én kislányom 2,5 éves és még beleül.Na?Ő még igényli a kocsit van ilyen is.Minden gyerek más van amelyik nem ül már ennyi idősen kocsiba és van amelyik igen.Túlzás kijelenteni olyat hogy egy 1,5 éves gyereknek nem kell kocsi!Ez a kocsi amit belinkeltem neked még azért is jó mert télre még elkel a te babádnak is,és ehhez van lábzsák,esővédő,és egy külön betét amit bele lehet tenni.

2012. szept. 10. 19:33
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ és a linket is. Jó kis kocsi. :)
2012. szept. 10. 20:57
 6/7 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Valóban sokkal empatikusabb dolog a gyereket reggel ötkor ébreszteni hat helyett, hogy odaérjünk a bölcsibe, vagy amikor két óra rohangálás után elfáradt és ölbe kéreczkedik (akit már kutya nehezen cipelsz fel 10%os emelkedőn...), azt mondani neki, hogy te már túl nagy vagy a babakocsihoz és hagyni sírdogálni... Sajnos a kérdésem nem erre vonatkozott.
2012. szept. 11. 07:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Úgy látom, az utolsó válaszoló hsz-a eltávolításra került.
2012. szept. 12. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!