15 hónapos kisfiam, másfél hónapja tanult meg járni, de még most is sokat botladozik, elesik gyakran, nemtudom mennyire normális ez, vagy forduljak vele orvoshoz?
Figyelt kérdés
2014. okt. 10. 11:03
1/5 anonim válasza:
Nincs vele semmi baj. Még nem elég biztos az egyensúlyérzéke. Vagy nagyon gyorsan akar odaérni valahova.
2/5 A kérdező kommentje:
Igazán az agaszt, hogy álló helyzetböl is képes elpottyanni..
2014. okt. 10. 11:16
3/5 anonim válasza:
Lányom 13 hónaposan indult el, és kb. 2-2,5 éves koráig állandóan elesett. Doki megvizsgálta, nem talált semmit. Aztán szemészetre elküldte (hátha amiatt botlik-csetlik, mert nem lát jól), de szerencsére semmi gond nem volt.
2,5 éves kora óta viszont minden rendben, bár nem lesz balett táncos. :)
4/5 anonim válasza:
Az én fiam is ugyanez, én csak turista térképnek hívom a fejét. Kék-zöld folt.
5/5 anonim válasza:
Az én fiam is ilyen volt. Már terveztem, hogy kap egy bukósisakot egész napi viseletre. Azóta persze minden rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!