Mit csináljak? Barátnő az ilyen Anyuka? Bővebben lent.
Az én szótáramban ő nem "barátnő" kategória.
Nekem már több gyerekem van, megtapasztaltam, hogy számos anyukával köthetünk ismeretséget, lehetünk jó viszonyban, de akivel csak a gyerek a téma, az biztos hogy nem mélyül barátsággá. Azok a barátaim, akikkel "minden másról" beszélünk leginkább. Sőt, a gyerekeink nem is feltétlenül vannak barátságban.
Indulj más felé, menj el klubokba, játszótérem ismerkedj, hátha találsz egy igazi barátot. Ez jobb nem lesz.
Egyrészt megértem,hogy szükséged van a "barátnődre",másrészt rajtad múlik mennyire viseled a bezzeganya stílust.Az én barátnőm is ilyen volt mindig mindent az ő babája csinált hamarabb ügyesebben,ezt sose felejtette el közölni,viszont én főztem jobban és írtó sokat szexeltem a férjemmel.Én ezekkel húztam őt.Meg lehet találni,mivel lehetek én a bezzegebb,csak,hogy érezze a törődést.Most 2 évesek a fiaink az enyém szépen beszél,az övé csak nyög és mutogat viszont az övé bilizik,az enyém meg nem.Ja és hamar túlestünk a bezzeganya stíluson,bár mi megtaláltuk a közös hangot és alapból megvolt a barátság nem csak úgy kialakult,a bezzeganyaság pedig egyet jelent a büszkeséggel,amit valóban nehéz ám elfojtani vagy csillapítani.
Ha végképp kikészülsz az anyukától keress másikat olyan sokan vagyunk.
Én is fiatal anyuka vagyok, bár már 2éves a fiam.
Ugyanez a helyzet a barátnőmmel, elmondom a problémámat ő rákontráz huuu neki sokkal nehezebb, rosszabb...
Nagyon unom már.
Írj privit ha gondolod
Nekem ugyanilyen volt a barátnőm. Egy héttel idősebb gyereke, mint enyém.
Akármit mondtam mindenre azt mondta, jaj azt már ő is csinálja régóta.
Aztán besokalltam, beolvastam neki es azóta nem is találkoztunk.
Nekem is ő volt az egyetlen akivel beszéltem, mert a legjobb barátnőm elköltözött, a többiek külföldre mentek dolgozni.
Most ő sincs. DE,sokkal-sokkal jobban érzem magam.
Nekem megérte megszakítani vele a kapcsolatot.
Azt hittem ha nem lesz senki nagyon rossz lesz, de sokkal jobb így egyedül, mint vele volt.
Ilyen "barátnőm" nekem is volt, bár mi tényleg összebarátkoztunk, mármint a második válaszoló "barátságdefiníciója" szerint is, úgy értem, nem csak a gyerek volt a téma, de mi is mindketten fiatalok voltunk, első baba, satöbbi, eleinte persze ennek kapcsán ismerkedtünk meg, de később már sok más dolgot is megbeszéltünk egymással. De ő is ugyanezt csinálta, akár a gyerekkel kapcsolatban, akár más dolgok terén is. Ha valaminek örültem, akkor ó, hát ilyen vele is volt, csak persze sokkal jobb, ha valami miatt bosszankodtam, akkor ugyanaz vele is megtörtént, csak sokkal rosszabb volt, ha valami eszembe jutott, akkor természetesen neki már jóval korábban eszébe jutott ugyanaz.
De gyerek nélkül is ismerek ilyen embereket, nem kell ehhez feltétlenül szülőnek lenni. Van egy ismerősöm, az mindenkivel ezt csinálja, mindig versengeni akar mindenkivel, és közben akkorákat kamuzik, hogy majd leszakad a plafon, pedig hát nála gyerekről szó sincs, csak bárki megszólal, akkor ő rátesz még egy lapáttal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!