Ti mikor mennetek vissza dolgozni?

Én azt írtam, hogy nem mennék vissza a helyedben dolgozni, hiszen nagyon pici a gyermeked. Ehelyett napközben simán lehetne kirándulgatni, és ehhez írtam, hogy busszal nem lehet olyan ördöngős dolog bejutni a városba.
Nézd, én Budapesten lakom. A lakásomtól a munkahelyemig másfél óra tömegközlekedéssel, autóval csúcsidőben egy óra, csúcsidőn kívül kb. 40 perc. Szval szerintem nem sok az a fél óra, amit buszoznod kellene a gyermekkel annak érdekében, hogy ne a négyfal között meg ugyanabban az udvarban élje a kis életét.
A helyedben nem adnám bölcsibe, még nem mennék vissza dolgozni. Viszont nem ks ülnék otthon arra hivatkozva, hogy nem bírok ki a gyerekkel fél óra buszozást. nekivágnék, strandra mennék, a gyerek simán aludna a babakocsiban az árnyékban, aztán előtte, utána pancsizna, szuper lehetőségek vannak már babával is. És amíg egyke, nincs tesója, addig te egyedül is nekiindulhatnál, nem kellene a férjedre várni. Írtam, hogy én sokat tömegközlekedtem már két gyermekkel, fél óránál jóval hosszabban, nem volt semmi gond. Fölkészültem minden eshetőségre.
Én a helyedben kirándulgatnék a gyerekkel, babakocsival, vagy beszereznék egy mei tait, nekem van, 7000 ft-ba került, egyszer kellett megvennem, már a második gyerekemet szolgálta ki.
Igen, visszamennek 😄
Csak mindent alaposan at kell gondolni! Kettonk fizetesevel egyutt jobban elnenk es 2 ev utan ugyis mennek!! Csak itt meg azt kell atgondolni, hogy maga a bejaras hogyan valosithato meg mert pl, ha kell varosi es videki berlet is akkor mar mar mindjart rosszabb a dolog. De meg ugyis jobb, mint soron. Szooooval :)
De azert koszi!
Majd megirom, hogy dontunk!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!