Vissza mennetek dolgozni vagy inkabb otthon maradtok a gyerekkel ha erre lehetoseg van?
Figyelt kérdés
Kisfiam 2 eves lesz ,nem mentem vissza dolgozni, ferjem nem enged, nem akarja a bolcsit o jol keress.2016. ápr. 18. 07:41
1/12 anonim válasza:
Jól értem, hogy nálad nem lehetőség van otthon maradni, hanem zsarolás? "férjem nem enged" Szóval, ha a férjem nem engedne dolgozni, a válás helyett inkább otthon maradnék-e, annak ellenére, hogy én vissza akarnék menni dolgozni? Nem...
2/12 anonim válasza:
Ez nem lehetőség, hanem ultimátum.
3/12 anonim válasza:
Inkább otthon. Ráérsz egy év múlva is dolgozni, ha megengedhetitek.
4/12 anonim válasza:
Ez két szülő közös döntése kellene legyen.
Kislányom 2 éves lesz, 2,5 éves korában fogok visszamenni dolgozni anyagi okok miatt. 6 hónapra elegendő tartalékot tudtunk gyűjteni, amivel a gyes-t ki lehet egészíteni, de utána muszáj lesz nekem is dolgozni. Egyébként maradnék.
5/12 anonim válasza:
Ha nem gond anyagilag, akkor maradnék itthon. De ennek közös döntésnek kellene lennie, nekem tetszik ez a megjegyzés, hogy a férjem nem enged. Vannak akik nem szeretnének sok túl sok időre kiesni a munkából, meg már zsibbasztja az otthon lét, ez is egy szempont. Kérdés, hogy Te mit szeretnél. Szívesen maradsz otthon, vagy vágynál már vissza? Utóbbi esetben érdemes lenne átbeszélni a férjeddel.
6/12 anonim válasza:
Én nem tudtam,csak 2,5 éves korában elmenni. Anyagilag elvoltunk,bár nem keresett jól exem,de nem haltunk éhen. Most új párom van,a lányom velünk él,15 hetes vagyok,most kezdek el újra dolgozni,mert előző helyről kirúgtak a lányom betegeskedése miatt.Megmondtam páromnak,ha a közös olyan lesz,mint lányom,akkor másfél évesen megy a bölcsibe én meg melózni,mert nem fogok megőrülni itthon vele.Párom jól keres mondhatjuk,főleg ha majd a gyedet is átveszi tőlem a pici fél éves korától,akkor 300 felett fog kapni és csak a közös után az adót,mellé a családi pótlékok is még,de ennek ellenére se ülök itthon. Most is másik városba kell átjárnom majd,reggel 5-kor kimennem a nagy buszmegállóba gyalog(távolsági bérlet mellé nem akarok még helyire is költeni),párom húzta a száját,elég a gyes,hagyjam a dolgot,de megmondtam terhes vagyok,nem beteg,dolgozni akarok,mégha csak pár hónapot is szülésig.
7/12 A kérdező kommentje:
Nem zsarol a ferjem. Ha akarok menni mehetek,
2016. ápr. 18. 09:03
8/12 anonim válasza:
A gyereknek jó a bölcsi. Én bòven maradhattam volna. Ő ment 21 hósan bölcsibe én 5 hónapra rá dolgozni, mert az agyamnak kellett. Megőrültem a 2 éves semmit tevéstől.
9/12 anonim válasza:
Az én lányom 22 hónaposan még nem volt bölcsiérett, így maradtam. Szerencsére élvezem is a vele való foglalkozást és anyagilag sem megterhelő nagyon.
10/12 anonim válasza:
"nem enged?" Szaúd-Arábiában éltek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!