Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti mikor mennetek vissza...

Ti mikor mennetek vissza dolgozni?

Figyelt kérdés
Kis kozvelemeny kutatas, mert teljesen tanacstalan vagyok. Palyazni akarok egy helyre, ahol eleg jo a fizu (br 234) csak hat nem tudom, hogy mi lenne a jo. Elegge kieso helyen lakunk, nincs jatszoter, nincsenek kisbabak, pici gyerekek. Mivel nem muszaj, ies nincs mei tai igy nem indulunk utnak busszal, sokszor megvarjuk ferjemet. Na mar most en azt nem tudom, hogy maradjak 2 eves koraig itthon merthogy nem tudom, mikor lesz megint ilyen lehetoseg (tervezzuk majd a kistesot) vagy dolgozzak (nem szorulunk ra, de epitkezunk, sok penzt elvisz, kocsit akarunk venni) nem tudom, lanyomnak szuksege van-e gyerek tarsasagra vagy egyaltalan ez a bolcsi dolog hogy mukodik. Most junius van. Mikor kellene beadni a jelentkezest bolcsibe olyan esetben, ha van munkahelyem (ahova csak 2 eves kora utan mennek vissza, ha nincs mas) es ujat keresek? Mert mondjuk beadom es teszem azt egy het mulva felhivnak?
2018. jún. 12. 06:18
1 2 3
 1/28 A kérdező kommentje:
Ti mi alapjan dontottetek: penz vagy mar untatok otthon magatokat vagy a gyereknek kellett a tarsasag (azt hogy vettetek eszre)?
2018. jún. 12. 06:21
 2/28 A kérdező kommentje:
1 eves mult majusban 😇
2018. jún. 12. 06:22
 3/28 anonim ***** válasza:
100%

Most mennyi gyedet kapsz? Ha a maximumot, akkor én nem mennék vissza dolgozni a helyedben, hiszen nem kapnál olyan sokkal többet, viszont a bölcsi azt el is vinné, ha kérnek gondozási díjat. Inkább maradj otthon.

A szeptemberi bölcsiről már lekéstél szerintem. Mivel azt írod, hogy felétek kb semmi sincs, így tuti tele van a bölcsi is.

2018. jún. 12. 06:23
 4/28 A kérdező kommentje:
103.000 ft
2018. jún. 12. 06:27
 5/28 A kérdező kommentje:
Cspvel egyutt
2018. jún. 12. 06:27
 6/28 A kérdező kommentje:
Parom munkahelyehez kozvetlen van bolcsi foleg rendorok gyerekei jarnak oda (o is az) es el tudna intezni, hogy legyen ferohely.
2018. jún. 12. 06:28
 7/28 anonim ***** válasza:
37%
Még azt se írod, mennyi idős most.
2018. jún. 12. 06:40
 8/28 A kérdező kommentje:

Ha visszaolvasod, ott van 😌

1 eves mult

2018. jún. 12. 06:48
 9/28 anonim ***** válasza:
80%

Azt írod, nem szorultok rá és mégis ilyen karcsú összegért visszamennél?

Ha ennyi a gyeded, akkor a régi fizud is alig volt kevesebb ennél, kb. 10-15 e lehet nettóban a difi.

Egy 1 évesnek nem a gyerektársaságra van szüksége, hanem a szüleire, az otthoni minőségi foglalkozásra.

2 év felett érnek meg a közösségre, de van olyan gyerek, akinek még akkor is sok és leginkább az elsődleges gondozója (anya, apa) kell neki.

2,5 múlt a lányom, amikor már látszott, hogy profitálna a gyerekközösségből, de akkor se napi 8 órában, hanem 1-2-ben (azt pedig könnyen meg tudtuk adni neki).

2018. jún. 12. 06:57
 10/28 anonim ***** válasza:
75%

Én sok értelmét nem látom, hogy 1 évre elmész dolgozni, azután újra babáznál. Főleg, hogy nem pénz kérdése. Éppen megszoknátok egymást, belejönnél a munkába és mennél os szülni. Ha munkáltatói szemmel nézzük se túl pozitív.

Én 1 évesen nem adnám bölcsibe, ha nem muszáj.

2018. jún. 12. 07:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!