Ti mikor mennetek vissza dolgozni?
Most mennyi gyedet kapsz? Ha a maximumot, akkor én nem mennék vissza dolgozni a helyedben, hiszen nem kapnál olyan sokkal többet, viszont a bölcsi azt el is vinné, ha kérnek gondozási díjat. Inkább maradj otthon.
A szeptemberi bölcsiről már lekéstél szerintem. Mivel azt írod, hogy felétek kb semmi sincs, így tuti tele van a bölcsi is.
Ha visszaolvasod, ott van 😌
1 eves mult
Azt írod, nem szorultok rá és mégis ilyen karcsú összegért visszamennél?
Ha ennyi a gyeded, akkor a régi fizud is alig volt kevesebb ennél, kb. 10-15 e lehet nettóban a difi.
Egy 1 évesnek nem a gyerektársaságra van szüksége, hanem a szüleire, az otthoni minőségi foglalkozásra.
2 év felett érnek meg a közösségre, de van olyan gyerek, akinek még akkor is sok és leginkább az elsődleges gondozója (anya, apa) kell neki.
2,5 múlt a lányom, amikor már látszott, hogy profitálna a gyerekközösségből, de akkor se napi 8 órában, hanem 1-2-ben (azt pedig könnyen meg tudtuk adni neki).
Én sok értelmét nem látom, hogy 1 évre elmész dolgozni, azután újra babáznál. Főleg, hogy nem pénz kérdése. Éppen megszoknátok egymást, belejönnél a munkába és mennél os szülni. Ha munkáltatói szemmel nézzük se túl pozitív.
Én 1 évesen nem adnám bölcsibe, ha nem muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!