Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 3 vagy több gyermekes anyukák...

3 vagy több gyermekes anyukák akik nem dolgoznak milyen az életük?

Figyelt kérdés
3 gyerekem van és jelenleg nem dologozom, a legkisebbem most szeptembertől megy oviba, úgy terveztem még itthon maradok egy darabig (akár pár évig is) a "biztonság kedvéért". Akik hasonló élethelyzetben vannak hogy élietek meg, hiányzik a munka, a társaság vagy kielégítő ez az életforma?

2018. márc. 25. 17:15
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 anonim ***** válasza:
Külföldön élsz a nagy kánaánban akkor minek irogatsz ide?? Huz vissza a szíved csak nem mered bevallani még magadnak sem..kintről okoskodni annyira ócska dolog. Olyan peldâval álltál elő ami teljesen használhatatlan hiszen nem a magyar valóságba való. Akkor hogy mersz okoskodni és villogni???
2018. ápr. 3. 22:24
 62/62 anonim ***** válasza:
72%
Erre írtam én is, h egyszerűen szánalmasan. Utolsónak előhúzza, végső elkeseredésében, a külföldön élek kártyát, de abba az összefüggésbe nem gondol bele, h így hatalmas öngólt rúgott, mert még használhatatlanabb amit írt.
2018. ápr. 4. 08:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!