Két ( kicsi ) gyermekes anyukák, ti hogyan készítettétek fel a nagyobb gyerkőcöt a pici érkezésére és főleg a kórházi napokra?
Én picit voltam idősebb amikor született a testvérem
Apa akkor jatszott velem legtöbbet illetve mamáéknál is szívesen voltam így nem volt gond
A nyáron voltam gyakorlaton ott is volt kisgyerekes szülőnő sokszor bent volt a kislány az apukájával (a folyosón)
Én biztos hogy időben elkezdeném mondani neki hogy anyának majd el kell mennie és a kistesóval jön haza
Nalunk 2,5 eves volt a fiunk mikor megszuletett a hugi.
Mi folyamatosan mondtuk neki, h anya majd, ha itt lesz az ido, elmegy egy korhazba ahol a doktorbacsik segítenek kivenni a hugit anya hasabol. :-)
Nalunk amugy nagyon erdekesen alakult, mert az amugy apas fiam, ahogy kozeledett a szules, ugy lett egyre anyasabb.
Egyebkent a szules pont ugy jott ki, h a fiam a mamaeknal volt a teljes korhazi tartozkodasom alatt, uh annyira nagyon nem is hianyoztam neki. O annal inkabb nekem!
Az uj helyzet mindenképpen meg fogja viselni valamilyen szinten. Amit tehetsz, az az, h utana is szentelsz neki annyi figyelmet amennyit csak tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!