Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 3 vagy több gyermekes anyukák...

3 vagy több gyermekes anyukák akik nem dolgoznak milyen az életük?

Figyelt kérdés
3 gyerekem van és jelenleg nem dologozom, a legkisebbem most szeptembertől megy oviba, úgy terveztem még itthon maradok egy darabig (akár pár évig is) a "biztonság kedvéért". Akik hasonló élethelyzetben vannak hogy élietek meg, hiányzik a munka, a társaság vagy kielégítő ez az életforma?

2018. márc. 25. 17:15
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
48%
Ingerszegény mert minden olyan monoton. Minden nap ugyanaz a menetrend és ez nekem már sok volt. Takaritas fozes blsblabla..megvan par ora alatt ga nincs otthon gyerek a többi idot mivel töltötték ki???tv internet tanfolyam konyv es kotogetes...no thanx..
2018. ápr. 1. 13:45
 42/62 anonim ***** válasza:
39%
Rengeteg mindent lehet csinálni. Sport, hobbi, olvasás, kertészkedés, barátnőzés. Amint a gyerekek hazaérnek, onnantól meg velük foglalkozok. Egy percig nem unatkozok. Munkába járni volt nekem inkább monoton, hiszen ott kell mindig ugyanazt csinálni.
2018. ápr. 1. 18:36
 43/62 anonim ***** válasza:
Tehát igazándiból amíg nincs otthon gyerek az Énidőd van előtérben. Azt csinálsz amit és ahogyan akarsz. Ez baromi kényelmes megoldás csak gáz ráfogni hogy a gyerek miatt csinálod..minden htb anyuka tegye a kezet a szivére hogy ez egy nagyon kényelmes dolog amiben jut ideje bőven magára is..de en ezt akkor is csak max 1-2 hétig bírnám..lelkiismeret gurdallasom lenne hogy a férjem dolgozik a gyerekek meg oviban én meg pihizek..
2018. ápr. 1. 18:52
 44/62 anonim ***** válasza:

Igen, nekem is a munka jelenti az ingerszegény, monoton életet. Mókuskeréknek is szokták hívni, nem véletlenül.

Unatkozni nem szoktam egy percig se, pihengetni se sok idő jut, de igen EZ egy nagyon kényelmes állapot. Nyilván, aki így él, annak oka van, hogy miért EZT választoTTÁK közösen a párjával, mert mindenkinek így a legjobb. Ezt kellene megpróbálni felfogni.

Egy csepp lelkiismeretfurdalásom sincs.

A nyaralást is bírnám 2 hétnél tovább, biztos a lusta fajtám miatt. :-D

Hozzáteszem, tudom mi az a mókuskerek és hajtás. Jó pár évig volt benne részem és köszi nem vágyom rá.

2018. ápr. 1. 19:15
 45/62 anonim ***** válasza:
Mondjuk a házimunkát azért nem nevezném énidőnek. Arról más elképzeléseim vannak. De ha Neked így jobban esik, hogy az ingyenélőt szapulod, hát legyen a wc pucolás is az én időm. :-D És de igen, a gyerek miatt vállaltuk ezt be, akik itt panaszkodnak a gyakorin, hogy több hét betegség alatt ki vigyáz a gyerekre vagy nem rúgják-e ki a sok hiányzás miatt, azok biztos értik, hogy miért.
2018. ápr. 1. 19:19
 46/62 anonim ***** válasza:
56%

Tegyük hozzá a nyári szüneteket és a nevelés mentes napokat is. Fizetnék inkább egy idegennek, hogy foglalkozzon a gyerekemmel vagy tölthetné az egész nyarát az összevont csoportokban, táborokban. Anyagilag se túl jó megoldás, a gyerek szempontjából szerintem sokkal jobb, hogy minél kevesebb időt tölt el a közoktatásban.

Azt meg hozzá tenném, hogy sokszor felmerül bennem, hogy a sok munkamániás a saját gyerekétől menekül a munkába. Páran mondták már, hogy fárasztóbb a gyerekkel tölteni a napot, mint dolgozni. :-) Ez is egy nézőpont.

2018. ápr. 1. 19:29
 47/62 anonim ***** válasza:
46%
A wct az is pucolja aki dolgozik.most biztos ujat mondtam..ti mindent akkor csinaltok amikor dolgoznak az emberek. Mindenre van idotok. Nem foglak sajnalni..elnézést
2018. ápr. 1. 19:57
 48/62 anonim ***** válasza:
27%
Pontosan, baromi kényelmes mindenkinek, hiszen én otthon vagyok, kipihenten, kiénidőzve magam, és mire jönnek a gyerekek csak rájuk figyelek, velük vagyok, amikor pedig a férjem hazajön, nem egy hullafáradt morcos feleség vár rá, akivel házimunkázni kell. Ez a gyerekekért, a férjemért és magamért van így, mindenkinek jó. Nincs egy csepp lelkiismeretfurdalásom sem, dolgoztam évekig, tudom, hogy mellette fele ennyi energiám sem lenne a gyerekeimre ,meg amúgy sem lett volna szívem bevágni őket bölcsibe, oviba, hogy idegen nevelje őket.
2018. ápr. 1. 20:01
 49/62 anonim ***** válasza:
66%
Sajnálni nem kell, de leszólni sem.
2018. ápr. 1. 20:03
 50/62 anonim ***** válasza:
Ovoda kötelező, most akkor ez hogy is van?:))
2018. ápr. 1. 20:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!