Adtatok pofont vagy ütöttek a gyereketek fenekére nevelőcélzattal? Ha igen, akkor nem féltek a börtönbüntetéstől, hogy feljelent valaki? Esetleg a kamasz gyereketek jelzi az iskolában?
Figyelt kérdés
2018. febr. 14. 20:29
31/39 anonim válasza:
aztamindenit :O hát én biztosan megkeresném a megyei felettesét a gyámhivatalnak, vagy esetleg a gyámhivatal vezetőjét, ha ő nincs még bevonva, vagy a járás vezetőjét... ez így nonszensz.. gyerekjólétisként mondom, nem egy ilyen esetem volt, itt valami nem kerek...
32/39 anonim válasza:
Mikor négyévesen kitépte magát a kezemből és röhögve elrohant a főút felé.
Mikor utolértem bizony kapott a seggére, és azonnal mentünk haza.
Leszarom, inkább sírjon ő tíz-tizenöt percig, mint én egy életen át.
33/39 anonim válasza:
Biztosan nem apja jelenlétében fogják kihallgatni, mert ő meg befolyásolhatja a gyereket.
Semleges felnőtt fog részt venni a kihallgatáson, pont azért, hgoy apja-senki ne befolyásolhassa.
34/39 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! A családsegítőknél nekem azt mondták, hogy az apukát kijelölik ideiglenes gyámnak arra az időrr és ő mehet be vele, mert ez biztonságérzetet ad a gyermekünknek. Hiába tiltakoztam, hogy befolyásolja alapba láthatáskor és tömi a fejét mindennel. Azt mondták vádlott vagyok, nem szólhatok bele.
2018. febr. 18. 09:59
35/39 anonim válasza:
hidd el nekem, családsegítős vagyok, ILYEN NINCS!!! Keresd fel a gyámhivatal vezetőjét, ha minden úgy igaz, ahogy leírtad!
36/39 anonim válasza:
Én is rákérdeztem a védőnőnél, aki elmondta, hogy ez így nagyon nem kerek sztori :/
(Konkrétan megmutattam neki a kérdést és a kérdező kommentjeit)
Menj feljebb, és tegyél panaszt!
37/39 A kérdező kommentje:
Beszéltem ügyvéddel és elmondtam neki mindent. Feljelentjük a volt férjemet rágalmazásért, mert olyan dolgokat is mondott, ami nem igaz és a családsegítőket is, mert nem tiszta az eljárásuk.
2018. febr. 18. 12:30
38/39 A kérdező kommentje:
Végül nem az apukát nevezték ki eseti gyámnak, mert a rendőrség hivatalosan kérte, hogy nem lehet ő. Viszont még azóta sem kapott a pszichológushoz időpontot.
2018. márc. 19. 09:29
39/39 anonim válasza:
Öregem még egy ilyen elferdült világot...nagyanyáinkat még vesszővel verték orrba- szájba, ma meg két pofonból rendőrségi ügy?!Erre mondják, hogy a nyúl viszi a puskát, meg lehet nézni a mai gyerekeket 20 év múlva igen silány nemzedék lesz ..Nem tudom a mai általános iskolás gyerekek milyenek, de nekünk anno eszünkbe sem jutott órán földhöz vágni valamit, még a legutolsó gyereknek se.Persze egyáltalán nem azt akarom mondani, hogy ahogy nagyanyáinkkal bántak az jó.Arany középutat sehogy nem lehet megtalálni b@sszus?!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!