Kamasz gyerekednek elmondanád, hogy mi a bankkártyád pin-kódja?
Miért mondanám el?
Az az ÉN bankkártyám,NEM az ÖVÉ!
Nem, én nem akarom elmondani, csak nemrég adódott egy szituáció, ahol 2 hasonló korú gyerek szülője ledöbbent, hogy miért titkolom, hiszen egy család vagyunk.
Úgyhogy csak kíváncsiságból kérdezem.
Én tudtam anyum pinkódját kamasz koromban.
Én a városba jártam suliba, ő ideadta a kártyát hogy vegyek le pénzt. Így neki ezért nem kellett a városba bebuszoznia külön.
Ez igazából élethelyzettől függ.
Én sem tudom a férjemét....
Ő sem az enyémet.
Sosem volt rá szükségünk....
Bankban dolgozom, tudnék mesélni jó pár történetet a ki-kinek-milyen kódját tudja dolgokról.
Én annak idején tudtam édesapám pin kódját. Nem tudom, hogy miért, de tudtam. Soha meg nem fordult a fejemben, hogy ezzel visszaéljek. A mi fiunk még kicsi. Mire akkora lesz, szerintem már nem lesz pin kód. A férjemmel viszont közös kártyákat használunk (tudom, hogy nem szabad, de hát szeretünk veszélyesen élni 😁). De ha külön kártyáink lennének, akkor is tudnánk egymás kódját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!