Adtatok pofont vagy ütöttek a gyereketek fenekére nevelőcélzattal? Ha igen, akkor nem féltek a börtönbüntetéstől, hogy feljelent valaki? Esetleg a kamasz gyereketek jelzi az iskolában?
2. vagyok, gyerekjólétis, és nem gyengén túlkapásnak érzem, ha megbüntetnek, mindenképp javaslom a fellebbezést, kérj új vizsgálatot, itt valaki a férjed zsebében van, az tuti. Nálunk volt olyan, hogy a kislánynak hurkás volt a feneke, el is mondta, hogy anya elfenekelte fakanállal, az iskola megtette a jelzését, a gyerek mégis ott maradt, mert nem tudtunk megfelelő és elegendő bizonyítékot tenni a gyámhivatal elé. Szóval itt valami nagyon nem oké, ennyiért nem vesznek elő. Oké, csinálnak egy környezettanulmányt meg elmondják, hogy ejnye-bejnye (nyilván nem mondhatják, hogy helyesen tetted), de hogy ebből nem lesz gyerekelvétel, az fix.
Kinek jelzett amúgy, bíróságnak, gyámügynek vagy gyerekjólétinek?
Egyszer a nagyot, négy évesen.
Felmászott a polcra, másfél méter magasra, lefektetés után (kitalálta, hogy neki onnan kell plüssállat)
Úgy kaptam el, mert már csúszott a keze és sikított, mire odaértem.
Egy másodpercen múlt.
Rémült voltam, dühös.
Látta rajtam, mennyire kibuktam, utána együtt sírtunk.
Többet nem mászott fel.
Nyugi, ez a 'menetrend' ilyen esetben, a gyámhivatalnak hivatalból feljelentést kell tennie. Lesz kt, 1-2x kimennek ez ok, ez így szokott lenni. Valószínűleg nem lesz ebből semmi, ez a hivatalos, papírozási útja a dolognak, bár mi nem jeleztünk volna, ha tényleg csak ennyiről van szó, mert ez az eljárás sokkal jobban megviseli a gyereket.
Azt hogy érted, hogy meg van zakkanva?
Semmilyen célzattal semmilyen körülmények között sem ütök gyerekre.
Nem, fenekére sem, kezére sem.Mondjuk felnőttel sem verekszem.
Ekkora fizikai fölényt kihasználni ocsmány dolog.
Gondolj már bele ha mondjuk melóban valamit elcseszel és a főnököd pofon vág???Lenne cirkusz mi???
Senkinek semmilyen joga nincs megütni a gyereket!
17 vagyok.
Az agresszió agressziót szül.
Ilyeneken senki nem mosolyogna.De ha ütik, előbb utóbb ő is ütni fog.
A verés nem lehet megoldás.
Ha ennyire kezelhetetlen, szakemberhez kéne fordulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!