Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Adtatok pofont vagy ütöttek a...

Adtatok pofont vagy ütöttek a gyereketek fenekére nevelőcélzattal? Ha igen, akkor nem féltek a börtönbüntetéstől, hogy feljelent valaki? Esetleg a kamasz gyereketek jelzi az iskolában?

Figyelt kérdés

2018. febr. 14. 20:29
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
93%

2. vagyok, gyerekjólétis, és nem gyengén túlkapásnak érzem, ha megbüntetnek, mindenképp javaslom a fellebbezést, kérj új vizsgálatot, itt valaki a férjed zsebében van, az tuti. Nálunk volt olyan, hogy a kislánynak hurkás volt a feneke, el is mondta, hogy anya elfenekelte fakanállal, az iskola megtette a jelzését, a gyerek mégis ott maradt, mert nem tudtunk megfelelő és elegendő bizonyítékot tenni a gyámhivatal elé. Szóval itt valami nagyon nem oké, ennyiért nem vesznek elő. Oké, csinálnak egy környezettanulmányt meg elmondják, hogy ejnye-bejnye (nyilván nem mondhatják, hogy helyesen tetted), de hogy ebből nem lesz gyerekelvétel, az fix.

Kinek jelzett amúgy, bíróságnak, gyámügynek vagy gyerekjólétinek?

2018. febr. 15. 09:31
 12/39 anonim ***** válasza:
68%

Egyszer a nagyot, négy évesen.

Felmászott a polcra, másfél méter magasra, lefektetés után (kitalálta, hogy neki onnan kell plüssállat)

Úgy kaptam el, mert már csúszott a keze és sikított, mire odaértem.

Egy másodpercen múlt.

Rémült voltam, dühös.

Látta rajtam, mennyire kibuktam, utána együtt sírtunk.

Többet nem mászott fel.

2018. febr. 15. 09:43
 13/39 A kérdező kommentje:
A volt férjem a családsegítőknek jelezte, ők meg a gyámügynek, akik hivatalból feljelentést tettek a rendőrségen. Nyoma nem volt neki sehol, mert egy 11 éves fiú fenékreütéséről és pofonjáról beszélünk, amik után úgy nevetett, hogy nem fájt, nem fájt. Nem agyonvertem a gyerekem, főleg hogy közben a kezemben volt a tesója, tehát ha akartam volna se tudtam volna nagyot ütni.
2018. febr. 15. 09:50
 14/39 A kérdező kommentje:
Környezettanulmány és szúrópróba szerű ellenőrzések megvoltak. Azokon mindent rendben találtak, de még meg sem hallgatták a fiamat, csak a tanúkat idézték be a bűncselekményhez. Közben az apai láthatások után olyan, mint aki titkol valamit és meg lenne zakkanva.
2018. febr. 15. 09:53
 15/39 anonim ***** válasza:
89%

Nyugi, ez a 'menetrend' ilyen esetben, a gyámhivatalnak hivatalból feljelentést kell tennie. Lesz kt, 1-2x kimennek ez ok, ez így szokott lenni. Valószínűleg nem lesz ebből semmi, ez a hivatalos, papírozási útja a dolognak, bár mi nem jeleztünk volna, ha tényleg csak ennyiről van szó, mert ez az eljárás sokkal jobban megviseli a gyereket.

Azt hogy érted, hogy meg van zakkanva?

2018. febr. 15. 10:41
 16/39 anonim ***** válasza:
80%
Ezt a megzakkanást fejtsd ki!
2018. febr. 15. 10:57
 17/39 anonim ***** válasza:
28%

Semmilyen célzattal semmilyen körülmények között sem ütök gyerekre.

Nem, fenekére sem, kezére sem.Mondjuk felnőttel sem verekszem.

Ekkora fizikai fölényt kihasználni ocsmány dolog.

Gondolj már bele ha mondjuk melóban valamit elcseszel és a főnököd pofon vág???Lenne cirkusz mi???

Senkinek semmilyen joga nincs megütni a gyereket!

2018. febr. 15. 11:18
 18/39 A kérdező kommentje:
Értem utolsó. Akkor majd legközelebb, ha hozzám vagy az 1 év alatti tesójához vágja erőből a papucsát, játékát, büdös zokniját és az arcomba vagy a tesója arcába pukizik, így kifejezve, hogy valami nem tetszik neki, akkor majd azt mondom mosolyogva, hogy ejnye bejnye. Ja, meg amikor direkt lenyomja a tesója fejét a víz alá a medencében.
2018. febr. 15. 11:37
 19/39 A kérdező kommentje:
A megzakkanás úgy fejeződik ki, hogy megkérdezem mi volt hétvégén, mit evett, mit csináltak és közli, hogy nem tudja, nem emlékszik és nekiáll számítógépezni és tejesen elzárkózik a kommunikációtól. Enni sem és inni sem hajlandó vasárnap este utána.
2018. febr. 15. 11:44
 20/39 anonim ***** válasza:
20%

17 vagyok.

Az agresszió agressziót szül.

Ilyeneken senki nem mosolyogna.De ha ütik, előbb utóbb ő is ütni fog.

A verés nem lehet megoldás.

Ha ennyire kezelhetetlen, szakemberhez kéne fordulni.

2018. febr. 15. 11:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!