Hogyan tudom meg telefonszám alapján hogy hol jár a kamasz gyerekem? Úgy hogy ő ne tudjon róla, mit kellene letöltenem ingyenesen hogy lássam merre is jár? Aki tud segíteni segítsen. Köszönöm.
Bizalom.apk
Mindenre letölthető, amin futott az elmúlt minimum 10 évben a gyermeknevelés.apk
Minek akarod tudni? Drogozik? Lop?
Ot is megilletik a szemelyisegi jogok, a maganelethez valo jog, a bizalmas kapcsolat a szuleivel. Hagyd elni, ha nem akarsz egy eletkeptelen szart nevelni. A sajat boren, az utcan fogja megtanulni az eletet, nem a szobajaban kuksolva anyuci pici kincsekent. Ez egy termeszetes folyamat, le kell valljon rolad! Ha ez nem tortenik meg, akkor nagy bajok lesznek... es igenis az egeszseges kamasz eletebe beletartozik a lazadas, a hatarok feszegetese, a kisebb-nagyobb rosszalkodasok, hulyesegek.
bizalom és gyermeknevelés.apk, köszi, rég röhögtem ekkorát :D
Amíg nem csinál olyat szerencsétlen gyerek, ami veszélyes lenne rá vagy másokra nézve, könyörgöm, ne akarj már kémkedni utána! Neked hogy esne, ha a nyugdíjas anyád, vagy a férjed azt ellenőrizgetné, hogy tényleg ott vagy-e, ahol mondod? Vagy már őket is lecsekkoltad? :D
Milyen gusztustalan dolog már ez! Szerelj mikrofont és kamerát is rá, nehogy valami csúnyát mondjon a távollétedben!
De komolyan, felháborító, felneveled úgy, hogy kölcsönösen nem tudtok megbízni egymásban: ő feltehetőleg hazudik neked, te meg nem hiszed el, hogy hol van.
Szerinted erre egy INGYENES LETÖLTÉS a megoldás?!
Familonet
Az ő telefonjára is fel kell telepíteni, de működik
Én is ezt használom
Remélem büszke vagy magadra, hogy használod.
Mintaszülő lehetsz te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!