Leéget a hisztijével?

Figyelt kérdés

A gyerek viselkedésében hatalmas hullámvölgyek vannak. Alapból nem egy nyugodt és türelmes fajta, mára azért csökkent az állandó hiszti.

Sokszor mintagyerek mások szemében, mégis néha úgy érzem, totál égés kimozdulni vele.

Tudni kell, hogy 20 hósan nem hajlandó enni csak szopni és ha mondjuk 2-3 órán át nem kapja, persze hogy éhes. Hiába kínálom akarmilyen étellel. Neki semmi sem kell. Aztán meg kattan az agya a boltban vagy a sétálóutcában és meghülyül.

Na már most ezt kívülállók nem tudják, csak azt látják, hogy megy a hiszti.

Ilyenkor úgy érzem, mindenki egy örök életre megjegyzi, micsoda egy szar anya vagyok.

Ha a gyerek nem klapfol teljesen, mindenkinek az első gondolata, hogy szarul neveled.

Én úgy érzem, kiejezettem jól nevelem, de neki már 1 hósan beállt ez a temperamentuma.

Nagyon rosszul érzem magam az ilyen utcai jelenetek miatt.

Aztán meg hazajövünk és mikor végre sikerült bevackolni, lenyugszik. Itthon nem ilyen gázos.

2018. jan. 2. 12:41
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Végül szerintem nálunk is az lesz, hogy 3 napra apjával marad. A Balcsi jó ötlet! Mondjuk oda én is szívesen elmennék :))
2018. jan. 2. 14:11
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Az én kisfiam még tényleg kicsi, nála még nincs hiszti, mégis kínosnak érzeztem ha nyílvánosan rázendített. Aztán mikor egyedül mentem vásárolni és meghallottam egy gyereket sírni soha eszembe se jutott, hogy milyen az anyja. Mindig az jut eszembe, hogy: Óh de jó hogy nem csak az én gyerekem... 😊
2018. jan. 2. 19:09
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem, igen, mit tudom én. Ne érdeklejen idegenek mit gondolnak. Én inkább sajnálni szoktam a szülőt ilyenkor.

A szoptatásról meg csak annyit, hogy pl. a nővérem a fiát 2 éves kora után is szoptatta és nagyon szoptatás párti volt, pedig mindenki próbálta lebeszélni még sincs semmi baja a gyereknek, míg a lánya 7-8 hónap után egyik napról a másikra nem fogadta el többet a cicit, pedig a tesóm szerette volna. Szóval ez a mikor kell elkezdjen enni egy hülyeség, minden gyerek tudja neki mi a jó mi a szükséglete.

2018. jan. 3. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!