Hogyan kezeljem? Eddig nem volt ilyen. Most mindenért nagy hiszti van, ha nem úgy történik, ahogy ő akarja.
2013. febr. 27. 15:05
1/8 anonim válasza:
Ha hisztizik, hát hisztizzen. Tereld el a figyelmét, egy ilyen idős babát még könnyen ki lehet zökkenteni valami érdekesebb dologgal.
Az igazi hiszti majd a dackorszakban kezdődik 2-3 évesen.
2013. febr. 27. 15:09
2/8 anonim válasza:
Nálunk is ez van, bár már régebb óta. A figyelemelterelés eddig bevált, kap valami érdekesebb játékot vagy megmutatom neki a falon a matricákat. Nem tudom, meddig lesz még, de kitartás neked is!
2013. febr. 27. 15:10
3/8 A kérdező kommentje:
"Ha hisztizik, hát hisztizzen." - köszi, igazán kedves! :)))
2013. febr. 27. 15:42
4/8 Golan Trevize válasza:
Én nem szoktam rá odafigyelni, sőt, direkt elfordulok, és mással kezdek el foglalkozni.
Pillanatokon belül abbahagyja.
2013. febr. 27. 15:44
5/8 anonim válasza:
"Én nem szoktam rá odafigyelni, sőt, direkt elfordulok, és mással kezdek el foglalkozni. "
Erről van szó. Ha azon tiprod magad, hogy atyaég, hisztizik a gyerek, akkor még jobban és tovább fog hisztizni.
Nem kell vele foglalkozni.
első voltam
2013. febr. 27. 15:53
6/8 A kérdező kommentje:
Erre magamtól is gondoltam! :) Viszont az én fiam nem hagyja abba attól, hogy nem figyelek rá. Ott is hagyhatom a szobában, max. utánam jön. Ezért kérdeztem, hogy akkor mit csinálhatnék. A figyelemelterelés egész jól bevált. Gondoltam vannak még jó tapasztalatok.
2013. febr. 27. 15:56
7/8 anonim válasza:
figyelemelterelés az nagyon bejött ekkor,már 22 hónaposan a fiam manapság a szobába zavarás,vagy a hidegziuhany segít,de ritkán hisztizik igazán,ha csak ellenkezik azt meg lehet vele beszélni
2013. febr. 27. 19:12
8/8 anonim válasza:
az én fiam is 13 hós és már régóta hisztizik
nem tudsz mit csinálni, csak eltereled a figyelmét
gondolom addig tart, amíg nem érti meg a dolgokat, hogy mit miért
szóval naygon sokáig :-)
én már előre félek a játszótéri anyukák pillantásától :-DD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!