Mit csináljak a hisztijével? Már nagyon nehezen bírom!
Kicsi lányom 18 hónapos és rettenetesen hisztis:(Akárhol vagyunk,ha neki valami nem tetszik fogja és földhözvágja magát és olyan hangon sír,mint akit nyúznak:(
Itthon még csak elviselem,nem figyelek rá vagy megpróbálom elterelni a figyelmét....
Nade a boltban?Ma pl.Tescoban voltunk.Valamit nem engedett neki Apa,lefeküdt a földre,vergődött síkított,nem lehetett ölbe venni mert feszítette ki magát a kezemből.Már úgy néztek rám mint valami űrlényre:(Ti ilyenkor mit csináltok?
Hát te vagy az erősebb, ő hány kiló? 10? Te meg? 60?
Emeld fel, vidd el! Egy vödör víz. Az sem tartja magát.
Különben urambocsá', hiába tiltja a pedagógia, egyszer a seggecskéjére is rá lehet csapni, végveszély esetén (persze, picit, de meglepi)
Nyugi, mi is úgy húztuk csemetéinket megunk után egy karján a porban. Most meg egyetemista.
Szerintem az ilyen vásárlás pont egy kritikus pont. Szabadjára nem lehet engedni, mert sokan vannak, idő sincs, hogy mindig arra menjen az ember, amerre a másfél éves gyereke akar. Én próbálom a lehető legrövidebb idő alatt lebonyolítani a vásárlást, és a másfél éves kislányom a bevásárlókocsiban ül. Nézi, hogy mit teszünk a kocsiba, és jelzi az igényét, ha valami kell neki. Engem nem zavar, hogy fogja a sárgaborsó zacskóját, vagy a túrót, múltkor ezek érdekelték a legjobban. 140 Ft volt a Spar-ban tojásdísz a múltkor, mikor ott vásároltunk, adtam neki kettőt a kezébe, és teljesen jól elvolt velük, amíg a kasszához értünk.
Lehet, hogy nekem csak szerencsém van, az én kislányom sosem produkált még ilyen földrefekvős jelenetet, de az is igaz, hogy én amit csak lehet, igyekszem neki megmutatni. Vagy ha valamit nem lehet, akkor adni neki mást, ami érdekes lehet a számára. Vásárlásra egyébként nem szoktam mindig magammal vinni, vagy apa, vagy én vásárolok, esetleg megkérjük a mamát, hogy vigyázzon addig a kislányunkra, amíg elugrunk bevásárolni. Akad, hogy elvisszük magunkkal a lányunkat, olyankor a műszaki cikkes részen tud egy kicsit szabadon lenni, mert ott mindig kevesen vannak, és utána nem veszi zokon, hogy indul a vásárlás, és a bevásárlókocsiba kell beülnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!