Van szintén olyan akinek nehezen hízik a kb 1éves gyereke?
Mennyivel született? Nem feltétlenül kevés az a 8 kg...
Az én fiam 2600 grammal született, 1 éves státuszon 7940 gramm volt. Úgy, hogy még szopizott ő is párszor, és mellette nagyon is rendben volt az étvágya! A doki szerint nem volt vele semmi probléma.
Most 2 éves múlt, 1,5 éves koráig szopizott, a 2 éves státuszon 11,15 kg volt.
Mintha én írtam volna ki a kérdést:) 1 éves 8 kg. 2890-nel született még szopizik és eszeget, ha futok utána a kajával:) Én is nagyon aggódok, pláne úgy, hogy most 1 hét alatt már kétszer beteg, és még kevesebbett eszik, azt is kihányja:(
A környékünkön minden gyerek jóval nagyobb nála, én sem tudom, hogy mit csináljak. Attól félek mindig ilyen picike marad és az iskolában majd mindig őt fogják megruházni a nagyok.
:)) itt is a "pufibb" babákat kedvelik jobban .pont egyszer elöttem mértek egy babát,anyukâ nem vlt bent és mondja a v.nő hogy hát nem vagy vmi súlyoska...majd utána mondta is a dkinönek jaj tudod én a husis babákat szeretem :(
bezzeg ha nagyobbak,meg felnőttkorban pont ellenkezőleg! Nem? :) nekik nem lesz legalább gondjuk a felesleggel :)
utolsónak: az én lányom is így eszik, hogy közben jatszunk, feláll leül,megy,pakol. Tudom h nem szabadna,de ha beültetem az etetöbe akkor 2 perc után abbahagyja ! Engem sem zavarna h ennyi kg,ha nem mondanák mindíg. Mert látom jókedvü fürge nem fáradékony,vidám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!