Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van szintén olyan akinek...

Van szintén olyan akinek nehezen hízik a kb 1éves gyereke?

Figyelt kérdés
alig 8 kg, még szopizik, eszeget,de nem nagy mennyiségeket, és állandóan mozgásban van!!!! mi sem vagyunk ,voltunk nagy darabok, tesó sem de ő ennyi idősen azért 9,5 kg volt . mondjuk ő elfogadta a tápit és az hízlalta. de a kicsi nem.
2012. márc. 7. 08:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Mennyivel született? Nem feltétlenül kevés az a 8 kg...

Az én fiam 2600 grammal született, 1 éves státuszon 7940 gramm volt. Úgy, hogy még szopizott ő is párszor, és mellette nagyon is rendben volt az étvágya! A doki szerint nem volt vele semmi probléma.

Most 2 éves múlt, 1,5 éves koráig szopizott, a 2 éves státuszon 11,15 kg volt.

2012. márc. 7. 08:41
 2/11 A kérdező kommentje:
Ő 3300 al született 38. hétre. eleinte jól hízott, de kb ahogy lenni szokott leállt neki is mikor mozogni kezdett 7 hós kora után.
2012. márc. 7. 08:45
 3/11 anonim ***** válasza:
nálunk is ugyanez van, ő 3800-al született és 10 kilónál stagnál a súlya. még 4 hónapos sem volt amikor duplázott, de a nagy könyv szerinti triplázás nincs meg. nem aggódom, de én is azt hittem, hogy nagyobb lesz egy éves korára
2012. márc. 7. 09:08
 4/11 anonim ***** válasza:
Az én kislányom is 1 évesen 8160 g volt, most 20 hósan is csak 9220 g. 3100 g-al született. Én is elég vékony vagyok, és Ő is állandóan mozgásban van. Addig szépen hízott, amíg nem mozgott, 4 hós korára megduplázta a súlyát. Azt mondta a doktornő, hogy mivel én is vékony vagyok, Ő is ilyen lesz.
2012. márc. 7. 10:35
 5/11 A kérdező kommentje:
Jajj de örülök, hogy nem csak mi vagyunk így :) mindíg agyon parázom magam, hogy úristen a szomszéd fia 7 hós és már 9 kg! mi meg..... :)
2012. márc. 7. 10:39
 6/11 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Én is így vagyok, mint Te. Állandóan méregetem, de már kezdek begolyózni, így inkább megpróbálok beletörődni, hogy ekkora és kész. Mivel egészséges, eszik rendesen, és mindig hízik valamennyit, így elfogadom.
2012. márc. 7. 10:48
 7/11 A kérdező kommentje:
:))) ismerős!!! meg mikor az utcán kérdik mennyi idős? már rosszúl vagyok ha megszólalnak miylen vékony, vagy az én 8 hós lányom ekkora. pedig magasnak magas, 74 cm, csakhát nem egy húsgombóc :))
2012. márc. 7. 11:04
 8/11 anonim ***** válasza:
Megint az utolsó vagyok:-) Nekünk a védőnő azt mondta, hogy milyen jól néz ki:-) Számomra nem tűnik vékonynak.
2012. márc. 7. 11:40
 9/11 anonim ***** válasza:

Mintha én írtam volna ki a kérdést:) 1 éves 8 kg. 2890-nel született még szopizik és eszeget, ha futok utána a kajával:) Én is nagyon aggódok, pláne úgy, hogy most 1 hét alatt már kétszer beteg, és még kevesebbett eszik, azt is kihányja:(

A környékünkön minden gyerek jóval nagyobb nála, én sem tudom, hogy mit csináljak. Attól félek mindig ilyen picike marad és az iskolában majd mindig őt fogják megruházni a nagyok.

2012. márc. 7. 11:46
 10/11 A kérdező kommentje:

:)) itt is a "pufibb" babákat kedvelik jobban .pont egyszer elöttem mértek egy babát,anyukâ nem vlt bent és mondja a v.nő hogy hát nem vagy vmi súlyoska...majd utána mondta is a dkinönek jaj tudod én a husis babákat szeretem :(

bezzeg ha nagyobbak,meg felnőttkorban pont ellenkezőleg! Nem? :) nekik nem lesz legalább gondjuk a felesleggel :)

utolsónak: az én lányom is így eszik, hogy közben jatszunk, feláll leül,megy,pakol. Tudom h nem szabadna,de ha beültetem az etetöbe akkor 2 perc után abbahagyja ! Engem sem zavarna h ennyi kg,ha nem mondanák mindíg. Mert látom jókedvü fürge nem fáradékony,vidám.

2012. márc. 7. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!