Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki első szülésnél szakadt,...

Aki első szülésnél szakadt, sokat varrták, és nehezen épült fel, hogy alakult a második szülése? Szintén szakadt, nehezen regenerálódott?

Figyelt kérdés
2010. jún. 3. 21:00
 1/7 anonim ***** válasza:

elsőnél szakadtam igen, kívül és belül is kellett varrni rendesen. kívül mondjuk kevésbé. regenerálódás nehéz volt, és hosszú.

másodiknál ha jól emlékszem nem volt egy öltés sem, vagy csak 1., az is kívül. belül teljesen rendben voltam. 3 hétre rá már szexeltünk. meg se kottyant szinte a szülés.

2010. jún. 3. 21:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi! és méretben mennyivel különböztek a babáid?
2010. jún. 3. 21:28
 3/7 anonim ***** válasza:

4 kilós fiammal repedtem mind a 4 falon,másfél órán keresztül varrtak,kívül is 7 varratom volt,belül 20nál több.

Másodszor császároztak.

2010. jún. 3. 21:35
 4/7 anonim ***** válasza:

Elsőnél szakadtam ( 3300gr/52cm ), a hüvelyfal teljes hossza, méhszáj, gát a végbélnyíláson túlig. Rettenetesen sokáig gyógyult.

Másodiknál 4 évvel később málnalevél teát ittam a 35 héttől ( hogy könnyebben táguljak ), a fiam gyorsan, könnyen is jött,( 3750 gr/52 cm ) szabvány gátmetszésem volt, nem szakadt, nagyon gyorsan meg is gyógyult.

2010. jún. 3. 21:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Első szülésemnél (4050g/54cm) háromnegyed órát varrt a doki, a második szülésem 15 hónappal később (3950g/58cm) varrat nélküli.
2010. jún. 4. 06:35
 6/7 anonim ***** válasza:

nekem méretben a babáim ugyanakkorák voltak.

21.11

2010. jún. 4. 09:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Elsőnél borzalmasan szakadtam, és annál borzalmasabb fájdalmakat éltem át utána (ha szüléssel meglehetett volna szüntetni a fájdalmakat akkor újból rögtön szültem volna). Sokára is gyógyultam. A másodiknál viszont meg se kottyant, semmi bajom nem volt, valószinű mert kisebb volt a baba és könnyebben a világra jött.
2010. jún. 4. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!