Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Furcsa a lányom viselkedése?

Furcsa a lányom viselkedése?

Figyelt kérdés
Van egy 15 éves lányom. Külseje alapján kb. egy gyönyörűszép 10 évesnek néz ki. A fiúk egyáltalán nem érdeklik.A hangja is olyan, akár egy kislányé. Kitűnő tanuló, kedvencei a természettudományok. Sokszor olyan tudományos dolgokat mond, hogy még a felnőttek sem értik. Igazi művészlélek.Gyönyörűen fest, rajzol. Szokott verseket is írni. Két hangszeren tud játszani.A klasszikus zene a kedvence. Barátai nincsenek, az osztálytársai annyira kiközösítik, hogy hozzá sem szólnak. Sokszor bántották... A tanárok 90%-ának ő a kedvence. Sok tanár mondta már, hogy valami nagyon különleges van benne. Sokat van egyedül. Kora ellenére imád barbie babázni. Eddig is furcsa volt, de amikor meghallottam, hogy magában beszél, megijjedtem. Olyan, mintha nem e vilàgi inteligenciája lenne. El kellene vinnem pszichológushoz? Vagy csak kamaszodik? Mit tegyek?

2017. dec. 26. 11:57
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:
Ès ennek köszönhetően mindig úgy érzi, hogy ok nélkül dícsérik meg.Az osztàlytársitól pedig folyton azt hallgatja, hogy meg kellene halnia, mert csak a föld nehezebb miatta. Ezért nincs önbizalma
2017. dec. 28. 12:19
 42/45 anonim ***** válasza:
100%
Mintha engem írtál volna le...! Nem kell orvos! Ki kell elégíteni a finomabb dolgok iránti kívánatát! A művészi helyeken hasonszőrű fiatalokkal fog találkozni akikkel nagyszerű barátságot köthet! Engem a zene érdekelt(komolyzene, éneklés, hangszerek színház) Magyar Rádió Gyermekkórusában énekeltem az akkori Rock Színház gyerekszereplői közt voltam, zongoráztam, jazz balettoztam. Ezek kitöltötték a napjaim és olyan fiatalokkal voltam akik ugyanezt csinálták. Találj neki egy célt. Ne hagyd elveszni.. 40/N
2018. jan. 26. 15:16
 43/45 Zsofii:) válasza:
Sheldon Cooper 2.0😂😂 Viccen kívül igazi filmekbe illő "okoska". Nem hinném hogy valami nagyobb baja van, egyszerűen ilyen. Én is beszélek néha magamban, ha unatkozok, és imádom a gyerekes dolgokat. Szerintem nincs ezzel semmi baj.
2018. júl. 19. 11:42
 44/45 anonim ***** válasza:
Mi van vele azóta?
2018. okt. 4. 23:00
 45/45 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes megnézni, nem valamilyen neurodivergent lehet. Azt mondani, hogy különleges nem vezet semerre.
2023. febr. 22. 06:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!