Ki mikor kapcsolódott ki a baba nélkül szülés után? Már csak kb 20 nap és bővül a kis családunk. Imádom pl az Adventi vásárt, önzőség lenne szülés után egy kicsit apával sétálni a vásárba heti 1-2x? De ez csak egy példa volt
Nem önzőség,de mivel december elején szülsz,nem hiszem hogy ez össze fog jönni idén.
Egy-két hetes picibabát, aki ráadásul talán szopizni fog, nem fogsz tudni otthon hagyni.
nekem is nagy terveim voltak szülés utánra, de ezek úgy vesztek a semmibe, hogy észre se vettem:)
élveztem a babázást itthon, a szülés után 2 héttel vittem ki a picit (szeptemberi baba), onnantól viszont minden nap, a legnagyobb zimában is. de addigra meg is erősödött.
újszülöttel ne menjetek ki decemberben, tömegbe meg pláne ne. ha óra szerint szoptatsz majd (ahogy én is, jöhetnek a kövek, nem érdekel), vagy tápos lesz, akkor bele fog férni egy kis séta apával kettesben.
a kisfiam már 14 hónapos, és nélküle nem mozdulok sehova. próbáltunk apával kettesben kávézni, sétálni, de mindkettőnknek úgy hiányzott a gyerek, hogy megbeszéltük, hogy nélküle nincs értelme elindulni:)
azóta jön velünk mindenhova, így kerek az életünk:)
Sok helyen 3-4 honapos kortol kezdodik a bolcsode. Megis felnonek a gyerekek.
Ha van kire hagyni par orara es az megbizhato, akkor miert ne. Mi is csinaltuk, ugy, hogy akkor mentunk kicsit ki mikor mar elaludt, nagypapa otthon volt vele, azzal, hogy ha felebredne es sirna, es o nem tudna megnyugtatni, akkor szol nekunk es hazamegyunk (nem mentunk 10 percnel messzebb).
Pár héttel szülés után (ha jól értem) elég necces. Miattad is és a baba miatt is.
Én októberben szültem, úgy voltunk a vásárban hogy férjemen a pici kendőben. Kettesben a férjemmel 3-4 hónapos kora után mentünk.
azt mondom, térjünk vissza a kérdésre úgy egy hónap múlva:)
(az órára szoptató vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!