Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ki mikor kapcsolódott ki a...

Ki mikor kapcsolódott ki a baba nélkül szülés után? Már csak kb 20 nap és bővül a kis családunk. Imádom pl az Adventi vásárt, önzőség lenne szülés után egy kicsit apával sétálni a vásárba heti 1-2x? De ez csak egy példa volt

Figyelt kérdés
Lehet ,hogy csak most mondom ezt,de majd itt se tudom hagyni a picurt :D. Légyszi ne kövezettek,csak kíváncsi vagyok

2017. nov. 14. 13:39
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
80%
Lol. Miért lenne önzőség? Én fél évig szoptattam, az után elutazunk kettesben külföldre. Most már nagyobbak a gyerekek, rendszeresen kikapcsolódunk együtt és külön is.
2017. nov. 14. 13:43
 2/19 anonim ***** válasza:
82%

Nem önzőség,de mivel december elején szülsz,nem hiszem hogy ez össze fog jönni idén.

Egy-két hetes picibabát, aki ráadásul talán szopizni fog, nem fogsz tudni otthon hagyni.

2017. nov. 14. 13:48
 3/19 anonim ***** válasza:
88%
Itt Németországban ilyenkor az anyuka magára köti a picit és együtt mennek az adventi vásárba. Sem a babának, sem a szülöknek nem lesz töle semmi baja, az egyetlen "hátrány", hoy yaz anyuka nem lesz rövid idö alatt depresszív.
2017. nov. 14. 13:50
 4/19 anonim ***** válasza:
68%

nekem is nagy terveim voltak szülés utánra, de ezek úgy vesztek a semmibe, hogy észre se vettem:)

élveztem a babázást itthon, a szülés után 2 héttel vittem ki a picit (szeptemberi baba), onnantól viszont minden nap, a legnagyobb zimában is. de addigra meg is erősödött.

újszülöttel ne menjetek ki decemberben, tömegbe meg pláne ne. ha óra szerint szoptatsz majd (ahogy én is, jöhetnek a kövek, nem érdekel), vagy tápos lesz, akkor bele fog férni egy kis séta apával kettesben.

a kisfiam már 14 hónapos, és nélküle nem mozdulok sehova. próbáltunk apával kettesben kávézni, sétálni, de mindkettőnknek úgy hiányzott a gyerek, hogy megbeszéltük, hogy nélküle nincs értelme elindulni:)

azóta jön velünk mindenhova, így kerek az életünk:)

2017. nov. 14. 13:58
 5/19 anonim ***** válasza:
75%

Sok helyen 3-4 honapos kortol kezdodik a bolcsode. Megis felnonek a gyerekek.

Ha van kire hagyni par orara es az megbizhato, akkor miert ne. Mi is csinaltuk, ugy, hogy akkor mentunk kicsit ki mikor mar elaludt, nagypapa otthon volt vele, azzal, hogy ha felebredne es sirna, es o nem tudna megnyugtatni, akkor szol nekunk es hazamegyunk (nem mentunk 10 percnel messzebb).

2017. nov. 14. 14:19
 6/19 anonim ***** válasza:
52%

Pár héttel szülés után (ha jól értem) elég necces. Miattad is és a baba miatt is.

Én októberben szültem, úgy voltunk a vásárban hogy férjemen a pici kendőben. Kettesben a férjemmel 3-4 hónapos kora után mentünk.

2017. nov. 14. 14:20
 7/19 anonim ***** válasza:
86%
Két hónapos volt mikor először elmentem a nagylányommal moziba és apa maradt vele itthon.Azóta járok heti 2x zumbázni szintén a lányommal.Sajnos nem tudom kire bízni nagyon így a párommal nem tudjuk megoldani, hogy kettesben legyünk.Anyósomék vannak de ők még mindketten dolgoznak nem nagyon van idejük és pont emiatt nem tudnak elég időt a picivel tölteni ahhoz, hogy kellőképp ismerjék egymást.
2017. nov. 14. 14:27
 8/19 anonim ***** válasza:
93%
Adventi vásár pont olyan, ahol remekül lehet babakocsival vagy kendővel sétálni. Ezért biztos nem hagynám otthon a gyereket. Minden évben ki szoktunk menni és piciként is vittük.
2017. nov. 14. 14:34
 9/19 anonim ***** válasza:
78%

azt mondom, térjünk vissza a kérdésre úgy egy hónap múlva:)

(az órára szoptató vagyok)

2017. nov. 14. 14:39
 10/19 anonim ***** válasza:
64%
Nem akarlak nagyon megijeszteni, de ha decemberben szülsz elvileg, akkor elképzelhető, hogy már annak is örülni fogsz, ha karácsonyra olyan állapotban leszel, hogy egyáltalán az ágyból fel tudsz kelni, és együtt ünnepelhetsz otthon a többiekkel. Szerintem ez az adventi vásár nagyon korai még. ;)
2017. nov. 14. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!