Lehet megkapom hogy milyen embernek szültem gyereket, de kérlek titeket ezt ne írjátok! Életem legcsodásabb pillanata az hogy itt van velem a kislányom. Párommal 10 éve vagyunk együtt, 3hete született meg a kislányom. -nagyon vártuk őt. De nekem rosszul esik hogy a páron nem segít az itthoni teendőkbe és bár tudom dolgozik, de ő maga mondta hogy nyugdíjas munka... ha haza jön, semmit nem csinál, cigarettázik, tvt néz telefonon játszik, esetleg pelenkázza egyszer a lányunkat. Ha beteszek egy mosást és megkérem teregessen ki duzzog, flegmán kérdezi más óhaj sohajom van-e holott látja hogy épp szoptatom a lányunkat. Én a sírás határán vagyok néha és azt érzem ha így viselkedik elég hamar tönkre megy a kapcsolatunk.
Igen, hamarosan tönkre fog menni, de ezt neki is megmondhatod.
2017. szept. 4. 11:49
2/20 anonim válasza:
Sajnálom. Ezek nem nagy kérések egyáltalán. És felejtsük már el, hogy segítség. Nem az. Ketten vállaltátok a gyereket. Nem segítségnek kellene lennie, hogy részt vesz a gyermek gondozásában. Én itt is az aranyközéputat képviselem. Nem várom el, hogy ő keljen fel éjszaka hozzá, illetve a házimunkát, főzést csinálja, hisz ő dolgozik én meg itthon vagyok. De ne flegmázzon, meg húzza a száját, mikor pelenkázni kellene vagy fürdetni, vagy ne adj isten dédelgetni, mikor sír te meg épp fürdesz.
2017. szept. 4. 11:50
3/20 anonim válasza:
Nem nagy kérés, ezt te is tudod.
De ha már ilyen emberrel vállaltál gyereket, márpedig nyilván előtte is ilyen volt, akkor fogadd el a helyzetet, mert ezt te vállaltad. Megszoksz vagy megszöksz. Ennyi.
2017. szept. 4. 11:51
4/20 anonim válasza:
Egyáltalán nem nagy kérés. Én beteg lettem a terhesség alatt és a férjemnek mindenben segítenie kell munka mellett, ő kel fel éjjel is általában, mert én egyszerűen nem tudok és teljesen jól meg tudja csinálni, mondjuk a lányunk tápszeres és csak egyszer kel éjjel, de azért a párod elgondolkodhatna, hogy,milyen jó, hogy te egészséges vagy, el tudod látni a babát, de egy kis pihenés neked is járna, plusz szerintem egy férfi is örömét tudja lelni a csecsemőgondozásban is.
2017. szept. 4. 11:59
5/20 anonim válasza:
szerintem te is duzzoghatsz és flegmán válaszolhatsz amikor tiszta ruha kellene neki,vagy éhes stb Abszolút nem nagy dolgot kérsz ,de a normális az lenne ha kérned se kellene
2017. szept. 4. 12:02
6/20 anonim válasza:
Szerintem nem kell rögtön arra gondolni, hogy tönkre megy a kapcsolat.
Előtte segített a házimunkában? Ha nem, és minden a te dolgod volt, akkor gondolom ehhez az elmúlt 10 évben annyira hozzá szokott, hogy most nem tud hirtelen megváltozni. Azért 10 év nagyon sok idő.
A kislány még nagyon kicsi. Szerintem még mindkettőtöknek fura ez a helyzet. Csak 3 hete vagytok így együtt, mint egy család.
Beszélgessetek. Ne kérd számon, ne cseszd le, mert abból csak veszekedés lenne, csak normálisan beszélgessetek az érzéseitekről, hogy hogyan képzelitek el az életet hármasban, családként.
2017. szept. 4. 12:07
7/20 anonim válasza:
3 hetes baba szinte eszik-alszik, szerintem simán jutna idő a háztartásra, így én nem nyaggatnám miután hazajött a munkából. Írod, a lányotokat ellátja. Gondolom te se segítesz neki a munkájában.
2017. szept. 4. 13:06
8/20 anonim válasza:
Azért szerintem picit eltúlzod. Én is szoktam kérdezni, hogy óhajtasz még valamit..nem kell ebből olyan nagy ügyet csinálnod. Kicsit túl nagy feneket kerítenek a házimunkának. Hiszen lényegében 5-10 perces feladatokról van szó. Az meg, hogy Te épp szoptattál. Hát.. nek hiszem, hogy össze kellett volna veszni vele. Megszoptatod a picit, felállsz és beindítasz egy mosást utána. Nem értem, miért problémázik sok nő ezen. Ha alapból nem vagytok rendetlenek és jó alvó a pici, sok dologra jut mellette idő. Amúgy Mi évek óta úgy csináljuk, hogy ki van írva a hűtőre, hogy mit kell csinálni. Ma:
- mosogatás
- főzés
- rendrakás a konyhában
- mosás
- hajtogatás, teregetés
- egy szoba kitakarítása
- vacsora után rendrakás
- seprés, felmosás
Ma itthon van férjem. Én főztem, ő mosogatott, pici a pihenőszékben volt. Most fekszünk az ágyban,mert esik odakint, csendes pihenő. Utána ketten kitakarítjuk a babaszobát. Igazából csak én, férjem addig a picivel játszik. Ne veszekedj vele. Régen is ilyen volt? A férfiak nem szeretik a veszekedést, én egyszer veszekedtem a két év alatt párommal, azóta inkább leülünk beszélni a problémáról. Mindketten forrófejűek vagyunk, nincs értelme a vitának.
2017. szept. 4. 13:47
9/20 anonim válasza:
Azért nehogy már egy teregetés nagy kérés legyen, akár egy pár esetében, vagy ha van gyerek, tök mindegy, ennyit mindenkinek meg kell tudni csinálni munka mellett. És ha valaki egyedülálló az is kimossa a ruháit munka után.
2017. szept. 4. 14:10
10/20 anonim válasza:
De azért nem mindegy hogy valaki otthon van egy legalább 14 órát alvó 3 hetessel vagy napi 8 órát dolgozik. A ruháknak meg semmi bajuk nem lett volna ha szoptatás után kiteregeted őket. Jó hogy a férjed segítsen be a te munkádba, de te mennyit is mész be helyette a munkahelyére? Hiszen oda-vissza kéne működnie nem?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!