Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy kérés ez tőlem hogy ezt kérem a páromtól?
nem nagy kérés mert, ő sem szereti, hogy te fiú iskolába jársz..
de ilyen miatt fölösleges váltani iskolát, inkább beszéljétek meg
Honnan tudod, hogy abban az iskolában nem fognak rátapadni a csajok? Most őszintén, nem zárhatjátok egymást kalitkába... Addig örülj, amíg elmondja ezeket a dolgokat, addig őszinte és tényleg nincs semmi...
Én úgy gondolom, hogy ez nagyon túlzás.
27/n
Szerintem igen. Én nem váltanék sulit csak azért mert a csajom akadékoskodik. Ez már a féltékenység magas foka.
Erre jobb ha odafigyelsz, mert később a rámegy a kapcsolatotok.
Bááár, ha ugyanabba a suliba mennétek... Nem is tudom... :\
Még esetleg talán, nagyon talán belefér.
21F
szerintem hatalmas nagy b*romság...de komolyan...hogy képzeled egyáltalán???
ha szeret úgy se fog foglalkozni azokkal a csajokkal, ha Te szereted Te se azokkal a srácokkal...most komolyan ilyenért sulit váltani? Ekkora hülyeséget sem hallottam még...Én középsuliba olyan osztályba jártam ahol 5 csaj volt és vagy 15 fiú...és semmi féltékenykedés nem volt vagy váltsak sulit...pff...ne akard megfolytani a párod hogy így ráakarsz akaszkodni és "irányítani" akarod...
Mióta vagytok együtt?
Am meg ezzel nem a kapcsolatot véded, hanem csak a saját érdekeidet nézed...És nem hiszem hogy a párod komolyan belemenne ilyenbe...
L21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!