Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Joggal várom el a páromtól,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Joggal várom el a páromtól, hogy időben értesítsen, hogy mikor akar lelépni a hétvégére?

Figyelt kérdés
Zavar az, ha nem kérdezek tőle ő nem mond semmit. most rákérdezek, hogy holnap itthonról dolgozik, vagy egyből bemegy a cuccával a meló helyére, hogy onnan induljon a szüleihez. Együtt élünk, és zavar, hogy kész tények elé akar állítani azzal, hogy reggel mikor én kómás vagyok, hogy na szia 4 nap és újra látjuk egymást. És már el is ment. Szóvá tettem és bedobta a durcit. Bevonult aludni és szótlanul összepakolt. hozzám sem szólt. Azt mondja a szüleihez akkor megy le amikor akar. mOndom oké de nem az albi társad vagyok, hanem a párod, akit érdekel, hogy holnap még lát-e vagy már nem. Vélemények? Ja és ha hazajön nem lehet hozzá szólni, mert zsong a feje (informatikus (nem kocka) - nem megterhelő a munkája) ha a konyhában vagyok ő kimegy, mert lábalatt vagyok... és akkor megy vissza ha én elmentem a konyhából. 10 perc sok, amit az egész estéből és napból együtt töltünk.
2011. nov. 16. 23:41
 1/4 napietus ***** válasza:
mint rájöhettél, nem a párja vagy. hanem albitárs + dugópajtás. én tényleg nagyon elítélem azokat, akik beszámoltatják mindenről a párjukat, de te nem ilyen vagy. ez a pasi egyszerűen un téged szerintem, és gyáva ahhoz, hogy ezt megmondja, plusz kényelmes ez így neki (gondolom a háztartást te vezeted).
2011. nov. 16. 23:48
 2/4 A kérdező kommentje:
igen és most a fejemhez vágta, hogy sose vártam őt vacsorával. mondom a napokban mondtad, hogy 3 fogásos kajákat készítek magamnak, ahelyett inkább tanuljak. MOndom hiába csináltam kaját, a te kényes gyomrodnak semmi nem jó. Persze kiverem a farkát, de ha én kérem, hogy nyomkodja meg a hátam azt immel ámmal teszi, és elvicceli az egészet.
2011. nov. 16. 23:51
 3/4 napietus ***** válasza:
nagyon alárendelt szerepet játszol ebben a kapcsolatban. én rég kirúgtam volna, ha nagyon vajszíved van, akkor beszélj vele, és mondd meg neki, hogy ha nem tapasztalsz (nem elsejétől, nem holnaptól, hanem ETTŐL A PERCTŐL KEZDVE) változást, akkor mehet amerről jött.
2011. nov. 17. 00:10
 4/4 anonim ***** válasza:

honnan tudod hogy a szüleihez megy, nem hotelbe a város szélére orgiára? :-P

sajnálom hogy ezt kell mondanom, de szerintem vagy kezd kialudni a láng, vagy már kialudt, vagy túldolgoztűtok magatokat..

szerintem mindig van remény hogy megjavítani egy kapcsolatot.

de ne kövessétek el azt a hibát amit én..

ÜLJETEK LE ŐSZINTÉN BESZÉLGETNI (nem durcáskodás, veszekedés)

egy egyszerü kérdés: szeretsz? szükséged van rám? akkor miért nem közlöd velem a programodat, hiszen így is alig látjuk egymást, és szeretnlk veled lenni, nem csak melletted lakni.

ha minden ok, egy forró összemelegedés, és javul a légkör. Ha meg nem jó a helyzet, akkor nem jó sajna, de legalább tiszta..

2011. nov. 17. 04:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!