Azt kéri a párom hogy ha megszületik a gyerek, aludjak vele külön szobában mert ő nem akar éjjelente felébredni a sírásra. Csak szerintem önző kérés?
Attól függ, miért kéri. Ha minden nap hajnalban kel, estig dolgozik, fáradt, pihenni szeretne, akkor érthető, esetleg az első pár hétben, míg belerázódtok a dolgokba. Vagy ha a picit teszitek külön szobába már az elején, az még jobb. Bébiőrzőn keresztül hallod, ha felébred.
Az én férjem 3 műszakban dolgozik, hétfőtől szombatig (vagy vasárnap reggelig éjszakás héten). Ő nem kérte, hogy aludjunk külön, de ő fel sem ébred a gyereksírásra. A lányunk velünk alszik egy szobában, de a saját ágyában. Míg éjjel szopizott, addig sokszor maradt közöttünk az elején. A fiúnk a mellettünk lévő szobában alszik. Ha valami gondja van éjjel, kopog a falon. Én mindig felébredek rá, a férjem semmire, kb. ágyút lehet döngetni mellette.
Olyanra volt már példa, hogy átvonult a fiúhoz aludni, mert fáradt volt. De akkor sem azért, hogy a gyereksírás ne zavarja, hanem hogy ő ne zavarjon minket (iszonyúan tud horkolni fáradtan).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!