Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Azt kéri a párom hogy ha...

Azt kéri a párom hogy ha megszületik a gyerek, aludjak vele külön szobában mert ő nem akar éjjelente felébredni a sírásra. Csak szerintem önző kérés?

Figyelt kérdés
El se tudnám képzelni hogy ne együtt aludjunk, hárman. :(
2017. aug. 1. 11:34
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem ez jogos kérés, mert ő dolgozni megy minden nap, legyen kipihent. Ha annyira nehéz eset babátok lesz, hogy hulla leszel mellette, akkor még mindig változtathattok rajta, de te tudsz majd pihenni nappal is, ha éppen alszik a baba. Én magam ajánlottam a férjemnek, hogy csináljuk így, bár ő hallani sem akart róla, ezért végül nem így lett. Ettől függetlenül én ezt jó megoldásnak látom.
2017. aug. 1. 13:16
 22/40 anonim ***** válasza:
15%
Na, már vártam egy ilyen "Bezzeg a nagyanyáink..." választ.
2017. aug. 1. 13:17
 23/40 anonim ***** válasza:
43%

Na hàt azért nem teljesen a párod a "szarönzőember". Hogy érted, hogy el sem tudnád képzelni, hogy ne hárman aludjatok? Tudod te mit kérsz tőle?-egy dolgozó embertől?

Remélem nem egy ágyban, hármasban akarsz aludni, mert az minden csak nem pihentető. Aztàn majd ott is marad jó pár évig.

Miért kell majomként rátapadni a gyerekre?

Külön szoba és éjjel max felváltva mentek, de ne akarj a babával aludni minden áron,hármasban lazán rámehet a kapcsolatotok erre.

2017. aug. 1. 13:28
 24/40 anonim ***** válasza:
51%

Aztán meg majd jön a következő kérdés:

"Milyen apa az aki ráfekszik a gyerekére?" - volt már itt ilyen kérdés...

De látom, aki azon a véleményen van, hogy jobb külön, és nem önző kérés ez, az jól le is van pontozva. Hát hajrá!

2017. aug. 1. 13:49
 25/40 anonim ***** válasza:
75%
Én magamtól döntöttem úgy, hogy a nappaliban fogok aludni a kanapén, h a párom tudjon pihenni. Szerintem érthető a kérése.
2017. aug. 1. 14:01
 26/40 anonim ***** válasza:
62%
Tényleg idejár valami hülye lepontozo sereg. Bocsi, h nekem jó egy szobában a saját gyerekemmel, főleg, h nem is tudnám különrakni, mert nincs annyi szobánk! A férjemet meg hagyom aludni a másik szobában. Tényleg nagy genya vagyok, jöhet a 0!
2017. aug. 1. 14:27
 27/40 anonim ***** válasza:
64%

Én megmondanám neki, hogy a vasárnap estétől én alszom a gyerekkel, péntek és szombat, plusz egy hétköznap este pedig ő kel érte(ha már nem szoptatsz).

Ha napi 8 óra irodai munkát végez, sokkal kevésbé kimerítő, mint egésznapos gyerekvigyázás után nem aludni este..

Ha ő nem alszik, rosszkedvű lesz a munkában felnőttekkel. Ha te nem alszol, a gyerekedhez lesz kevesebb türelmed másnap. Mindkettő egyformán fontos, én felezném az éjszakázásokat, én a hétvégeket kérném, és egy hétköznapot, ő meg kap cserébe 4 nyugodt éjszakát. A gyerek közös, minden ami vele jár, legyen az jó vagy rossz, szintén közös.

2017. aug. 1. 14:33
 28/40 anonim ***** válasza:
55%
Nem, nem önző. Gobdolom dolgozni megy, ahol meg kell felelnie. Hagyd aludni!
2017. aug. 1. 14:37
 29/40 jafnrétti ***** válasza:
83%
"Tudod te mit kérsz tőle?-egy dolgozó embertől?" :D :D :D :D Ez kva jó volt :D Mert aki otthon van a babával, annak nincs dolga, ugye? Az enyémek pl. amíg kicsik voltak, 5-6-kor keltek, akkor indult a nap. Takarítás, főzés, séták, bevásárlás (gyalog, babakocsival), minden egyéb házimunka, ez sem éppen arról szól, hogy mennyire pihentető. A dolgozóember férjem meg irodai munkát végez, sokszor jön úgy haza, "na, mit szólsz ehhez" és mond valami aznapi hírt, én meg ha nem tudom, miről van szó, kérdőn néz rám, hogy "te nem olvasol híreket?" Hja, neki erre minden nap van ideje munka közben :D Igaz, neki eszébe sem jutott volna, hogy külön szobába száműzze a gyereket meg engem, sőt, éjjelente ő kelt fel hozzá és hozta oda nekem az ágyba szopira a babát, aztán ő is vitte vissza. De arra sem szólt soha egy rossz szót sem, ha éjfél után átkerült a mi ágyunkba és ott is maradt reggelig.
2017. aug. 1. 14:51
 30/40 anonim ***** válasza:
44%
Én is magamtól mentem mindkét gyereknél. Pontozzátok le ezt is. Az eszem megáll...
2017. aug. 1. 14:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!