Azt kéri a párom hogy ha megszületik a gyerek, aludjak vele külön szobában mert ő nem akar éjjelente felébredni a sírásra. Csak szerintem önző kérés?
Na hàt azért nem teljesen a párod a "szarönzőember". Hogy érted, hogy el sem tudnád képzelni, hogy ne hárman aludjatok? Tudod te mit kérsz tőle?-egy dolgozó embertől?
Remélem nem egy ágyban, hármasban akarsz aludni, mert az minden csak nem pihentető. Aztàn majd ott is marad jó pár évig.
Miért kell majomként rátapadni a gyerekre?
Külön szoba és éjjel max felváltva mentek, de ne akarj a babával aludni minden áron,hármasban lazán rámehet a kapcsolatotok erre.
Aztán meg majd jön a következő kérdés:
"Milyen apa az aki ráfekszik a gyerekére?" - volt már itt ilyen kérdés...
De látom, aki azon a véleményen van, hogy jobb külön, és nem önző kérés ez, az jól le is van pontozva. Hát hajrá!
Én megmondanám neki, hogy a vasárnap estétől én alszom a gyerekkel, péntek és szombat, plusz egy hétköznap este pedig ő kel érte(ha már nem szoptatsz).
Ha napi 8 óra irodai munkát végez, sokkal kevésbé kimerítő, mint egésznapos gyerekvigyázás után nem aludni este..
Ha ő nem alszik, rosszkedvű lesz a munkában felnőttekkel. Ha te nem alszol, a gyerekedhez lesz kevesebb türelmed másnap. Mindkettő egyformán fontos, én felezném az éjszakázásokat, én a hétvégeket kérném, és egy hétköznapot, ő meg kap cserébe 4 nyugodt éjszakát. A gyerek közös, minden ami vele jár, legyen az jó vagy rossz, szintén közös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!