Nagy kérés, ha elvárom a páromtól, hogy minden ''nagy'' wc-zés után zuhanyozzon le?
Figyelt kérdés
2015. febr. 26. 15:21
1/15 anonim válasza:
Igen. Az ilyen nő nem normális.
2/15 anonim válasza:
Bidéről te sem hallottál, mi?!
Amúgy zuhanyozna a halál, bolond vagy te?!
3/15 anonim válasza:
Én csak egy gyors hátsó tisztítást szoktam csinálni, na de hogy zuhanyozzak le teljesen, az nem normális.
4/15 anonim válasza:
Nem nagy kérés, ha tőlem kérnéd, én lezuhanyoználak minden kábelfektetés után.
5/15 anonim válasza:
És ha olyankor kábelezik amikor nem vagy ott? Hívjon oda,vagy telefonáljon és lezuhanyzol egyedül?
HA magatehetetlen beteg vagy akkor elnézést kérek!
7/15 anonim válasza:
Miez a szarás utáni fürdésmánia??? Ki kell rendesen törölni a feneked, van nedves törlőkendő is, nehogymár szaladni kelljen mindig utána mosakodni...
8/15 anonim válasza:
És csak fel szoktam ülni a mosdókagyló szélére, és a vízzel kicsapatom. Szoktam nézni ahogy folyik le a barnás víz.
9/15 anonim válasza:
Miért, wc-papírral is ki eleht szerintem normálsian, alapsoan törölni, ha szánunk rá időt.
10/15 anonim válasza:
wc papírral ki lehet normálisan törölni! Utolsó előtti, szerintem még részletezd jobban, hogy te hogy csinálod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!