Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek meddig barát egy...

Szerintetek meddig barát egy barát? Ha nem keres fél évig akkor még barát?

Figyelt kérdés

2013. aug. 28. 22:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem az! A barát törődik a másikkal, vele van..
2013. aug. 28. 22:42
 2/12 1112 ***** válasza:
Hááát... Szerintem vedd fel vele újra a kapcsolatot, elsodródtatok, lehet nem volt szándékos.
2013. aug. 28. 22:43
 3/12 A kérdező kommentje:
No jó, de ha nagyon egyoldalú a dolog? Azért kellene hogy eszébe jussak a másiknak, nem?
2013. aug. 28. 22:45
 4/12 1112 ***** válasza:
De hát te se kerested fél évig? Vagy előtte igen sokat? És akkor ő sose keresett, és akkor fél évig te se foglalkoztál vele?
2013. aug. 28. 22:52
 5/12 A kérdező kommentje:
# 4/4 Igen, direkt nem kerestem, és már kezdek lemondani róla.
2013. aug. 28. 22:54
 6/12 anonim ***** válasza:
Kérdésedre válaszolva, egy barát, életed végéig barát. Ha nem keres fel fél évig, annak sok oka lehet, de neked tudnod kell az okáról, mint például, ha tudod, hogy külföldön van, vagy bármi kizáró ok van a kommunikációt illetően, attól még barátok vagytok. De, ha csak úgy hátat fordít, miközben két utcára laktok egymástól, az már nem barátság.
2013. aug. 28. 23:02
 7/12 A kérdező kommentje:
# 6/6 most két szélső értékbe szorítottad a mondanivalódat. külföld-két utca , van jelentősége? e-mailt nem lehet írni? Telefon? Bármi?
2013. aug. 28. 23:04
 8/12 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség.

Nekem már milliószor volt úgy, ahogy írták már, h kiment külföldre, pár e mail az elején, majd egy évig semmi.

Aztán hazajött és mintha semmi nem történt volna.

Egy igaz barátság nem múlik csak úgy el, meg nem attól lesz igaz, h egymás seggében vagyunk.

Meg ír emailt minden nap...

2013. aug. 29. 03:51
 9/12 anonim ***** válasza:

Fél évnyi hanyagolásról volt szó, nem mindennapos e-mail írogatásról.

Szerintem ezek után már nem barát, de még lehet az.

Ha egyeltalán nem keresett téged, egyértelmű, hogy nem törődött különösebben azzal, hogy mi van veled. Nekem ilyen barát nem kéne.

2013. aug. 29. 08:56
 10/12 1112 ***** válasza:
Jó, de hogyha pl valamiben segítséget akarna kérni tőle a kérdező, és akkor számíthatna rá, meg nincsenek haragban, akkor lehet barát.
2013. aug. 29. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!