Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek meddig barát egy...

Szerintetek meddig barát egy barát? Ha nem keres fél évig akkor még barát?

Figyelt kérdés

2013. aug. 28. 22:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
szerintem lehet bafrat. nalam is volt mar hogy valakivel kb. felevig nem beszeltem, vartam hogy irjon, aztan egyik nap valamelyik uneppel kapcsolatbab rairtam mire o rogton valaszolt es tovabbra is beszelunk (nem surun mert mindketten elfoglaltak vagyunk) mintha mi sem tortent volna. :) ugyhogy szerintem irj ra. egy baratsag fenntartasahoz legalabb az egyik felnek probalkoznia kell
2014. febr. 11. 05:48
 12/12 anonim ***** válasza:

Fél éve még rendzseresen találkoztatok? Ha igen, és csak gőgből nem kerested akkor magadra vess.

De ha olyasmi a helyzet hogy évek óta nem találkoztatok csak néha néha egy két levél, amit te kezdeményeztél, ő meg furcsán reagált, akkor azt már hagyjad.

2014. febr. 11. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!