Mi a rossz velem?
Úgy sosem fogsz barátokra lelni, ha a szobádban fekszel és csak olvasol. Kellenek ilyen napok (hetek) is, de, ha végig ezt csinálod, sosem ismerkedsz meg senkivel!
Én mindig ezt a tanácsot adom a magányos kérdezőknek: Új hobbi! Keress valamit, ami érdekel! Tegyük fel, szeretsz fotózni. Csinálj egy blogot és tedd fel a fotóidat! Pár hónap, ha jól megy csak néhány hét, és tuti, hogy lesznek páran, akik hasonló érdeklődési körrel rendelkeznek, mint te. Aztán, ha nagyon nem mennek a dolgok, írhatsz "hirdetést" GYIK-ra, hogy beszélgető partnert keresel, megemlíted a korodat, és, dolgokat, amiket szeretsz. Biztosan találsz olyan lányokat vagy fiúkat, akikkel aztán jól kijössz majd.
Sok sikert! :)
Szerintem a gondolkodásoddal is van egy kis baj. Hát ha nem igazán érdekeled a "barátaidat" és ők sem érdekelnek téged, akkor nem barátok. És ha utálod a népszerű "barátnőidet", miért nevezed annak őket? És egyáltalán miért lennél velük?
Amúgy miért vagytok kevesen ketten? Azt ajánlanám próbáld meg őt értékelni. Ne azt keresd, hogyan találhatsz még újakat. Ha visszagondolok, a mostani életfelfogásommal, gondolkodásommal, nekem egy barátom sem volt. Szóval szerintem jól becsüld meg! Egy barát többet ér 1000 havernál is! Legyél vele és próbálj meg ismerkedni az ő baráti körével, már ha olyanok akikkel szívesen együtt vagy.
Az a baj, hogy csak a suliban akarsz barátkozni. Ez baj, hiszen az iskolai barátok inkább "kényszerből" barátkoznak, mint maguktól. Ha olyan barátokat szereznél, akik hasonlítanak rád, lehet, hogy jobban járnál.
Olyanokkal ne barátkozz, akiket "utálsz", inkább maradj meg a legjobb barátnődnél. Te is ismered a mondást, nem a mennyiség, a minőség számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!