Mit tegyek, ha minden rosszul alakul?
Menj ki a legközelebbi bárba,nyomass le 2 stampót.Oszd ki a barátnőd és békülj ki vele.Azt a fickót meg hagyd a francba,majd lesz másik.
És éld ugy az életed,hogy ne más diktálja :)
Ismerős. Elkezdtem dolgozni, az összes eü nyavalyám kijött, és mindezt 2 szabadnap mellett oldjam meg. A pasimmal veszekedünk, feltűnt egy kísértés, a legjobb barátnőm, aki amúgy is ilyen pátyolgatnivaló, szakított a pasijával 4 év után..szóval mindent én cipelek, mindenki terhét.
Nagy levegő, minden helyére kerül! A te depizős módszered csak rontja a dolgokat. Keresd a pozitívumokat, hallgass olyat zenét, nézz olyan filmet, ülj ki egy parkba. A pasit hagyd békén, a barátnőddel pedig beszélj. Fel a fejjel!
Gondolj arra, hogy mindez most átmeneti állapot, és ha most minden ennyire rossz, onnét lassan lassan már csak feljebb lehet. A fiúval valóban nem érdemes törődni, nem lehet mit tenni vele, rá erőltetni az akaratodat nem lehet. A barátnőd meg idővel csak megbékél, vagy próbálkozzál vele, hogy beszéljétek meg. Ha nem hajlandó rá, várj egy kis időt, ha nem hajlandó a békülésre nem is volt igazi barát, nem érdemli meg a barátságodat. Elsősorban neki kéne bocsánatot kérnie, az ő dolga lenne a kezdeményezés. A családoddal a vitákon is lehet segíteni. Próbálj velük beszélgetni a dolgokról, mi az ami miatt idegesek, mi bántja őket. Esetleg ha ez most nem megy, segíthet ha kicsit kikapcsolódsz, nélkülük, elmész kirándulni, ki a természetbe, hidd el, jót tud tenni a környezetváltozás. Ha visszamész lehet, hogy tisztább fejjel sokkal higgadtabban fogsz gondolkodni, és ők is másként közelítenek majd, ha látják, hogy nyugodtabb vagy. Én még nem próbáltam egyedül, de nem rossz dolognak tűnik az, ha pl. elmész úgy kikapcsolódni, egy napra, hogy csak úgy gondolsz egyet, felülsz reggel egy vonatra, és elmész akárhova, ott eltöltesz egy napot, sétálgatsz, nézelődsz, majd este vissza.
Bocsi, most látom csak, hogy milyen régi a kérdés, azért remélem még jól jöhet a válaszom, esetleg a későbbiekben is akár, és azt is emelem, hogy azóta megoldódtak a bajok.
Egyébként úgy találtam rá a kérdésedre, hogy most jelenleg én is ugyanígy vagyok. Úgy érzem minden rosszul alakul pillanatnyilag, és nem tudom, hogyan tovább. Nálam is ez a helyzet, hogy mindenki terhét én cipelem, páromat kirúgták a munkahelyéről, a legjobb barátnőm kapcsolati válságban van, a családom fura szemmel néz rám, és még így kéne helytállnom a vizsgaidőszakom további részében. Tanulni is nehéz így. Azzal vigasztalom magam, hogy a párom valószínűleg hamar talál munkát, és akkor minden jobbra fordul, nekem meg legrosszabb esetben is 2 vizsgám ha nem sikerül. Csak javulni fog a helyzet. Kitartást mindenkinek, aki hasonló szituban van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!