Miért az ilyen közönséges lányokat bírják jobban?
"kinn a tegyük a szakmából"
Ezt még nem hallottam :D
Semmit ne tegyél. Amúgy kétlem, hogy MINDENKI őket isteníti.
Ez lenne a normális, de még ilyen korban a fiúk ilyenek. El kell fogadni, később megkomolyodnak! Bár elismerem, hogy nagyon nehéz később is olyan fiút/férfit találni akivel képesek mindketten kölcsonösen tisztelni, szeretni egymást de türelmesnek kell lenni.
A párommal 19 évesen ismertük meg egymást, mindketten elsők vagyunk egymásnak. Neki és nekem sem jöttek be az ilyen stílusú emberek, türelemmel vártuk a számunkra tökéletes embert. Azóta együtt élünk!
Türelem leányzó!:) Ne aggódj, eljön a te is időd is!:) Én sem hittem volna.
21/L
A közönséges lányokat a közönséges fiúk bírják, mert ami a kamaszfiút hajtja, az a hormonok, a szex. A többi másodlagos, majd az idővel az érés folyamán ez kicsit változik, finomul, és a valóban fontos dolgok kerülnek előtérbe. ( De van aki ilyen marad :))
Egy közönséges lánnyal nem kell beszélgetni, nem kell gondolkodni, csak közönséges dolgokat művelni, bárhol, bármikor, így a közönséges emberek közönséges igényei kielégülnek, mindenféle valós emberi érzelem, tartalom nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!