Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért az ilyen közönséges...

Miért az ilyen közönséges lányokat bírják jobban?

Figyelt kérdés
A suliban mindenki két csajt istenít... :/ mert csúnyán beszélnek, kinn a tegyük a szakmából, és mege engedik a fiúknak h pl. Megfogják a seggüket. Én se vagyok csúnya és ódivatú, de nekem van saját stílusos és elvárom , h tiszteljenek a fiúk. És van egy kis beszédhibám és az miatt is piszkálnak.Pedig nem vagyok lúzer. Félek, hogy nem nagyon lesznek barát aim ősszel, mert a legjobb barátnőm is inkább velük lóg... vélemény?? Mit csináljak?

#lány #barát #iskola #stílus....
2013. aug. 14. 21:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Én pont hogy azokat a lányokat nem bírom. Szánalmasak, de te sem várhatod el mindenkitől, hogy tiszteljenek. Én se várom el a cicababáktól, de én nem is akarok nekik megfelelni.
2013. aug. 14. 21:54
 2/8 anonim ***** válasza:
43%
Mert ők lazák,te elvárod,hogy tiszteljenek,ezek szerint lejön rólad,hogy neked meg kell felelni,ezt főként a tinik nem szeretik.
2013. aug. 14. 22:17
 3/8 anonim ***** válasza:
82%

"kinn a tegyük a szakmából"

Ezt még nem hallottam :D

Semmit ne tegyél. Amúgy kétlem, hogy MINDENKI őket isteníti.

2013. aug. 14. 22:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is utálom az ilyen lányokat. Azokat díjazom, akiknek van tartásuk, nem a cigi-pia-szex trió élteti őket. És nem öltözködnek kihívóan. Egy lány nem attól szép, hogy seggét-csecsét kib*ssza.
2013. aug. 14. 22:33
 5/8 A kérdező kommentje:
*kinn a seggük a szoknyából (bocsi ,tablet) és nem úgy értem, hogy elvárom h tiszteletnek, hogy pl. Kihúzzák nekem a széket meg ilyenek, hanem ne úgy beszéljenek velem mint egy csicskával, és ne csak a mellem nézzék miközben velem beszélnek.... de nem ez lenne a normális ???
2013. aug. 14. 22:50
 6/8 anonim ***** válasza:

Ez lenne a normális, de még ilyen korban a fiúk ilyenek. El kell fogadni, később megkomolyodnak! Bár elismerem, hogy nagyon nehéz később is olyan fiút/férfit találni akivel képesek mindketten kölcsonösen tisztelni, szeretni egymást de türelmesnek kell lenni.

A párommal 19 évesen ismertük meg egymást, mindketten elsők vagyunk egymásnak. Neki és nekem sem jöttek be az ilyen stílusú emberek, türelemmel vártuk a számunkra tökéletes embert. Azóta együtt élünk!

Türelem leányzó!:) Ne aggódj, eljön a te is időd is!:) Én sem hittem volna.

21/L

2013. aug. 15. 08:33
 7/8 A kérdező kommentje:
:) Köszi utolsó és kívánom hogy sokáig tartson ez a kapcsolat :)
2013. aug. 15. 09:35
 8/8 anonim ***** válasza:

A közönséges lányokat a közönséges fiúk bírják, mert ami a kamaszfiút hajtja, az a hormonok, a szex. A többi másodlagos, majd az idővel az érés folyamán ez kicsit változik, finomul, és a valóban fontos dolgok kerülnek előtérbe. ( De van aki ilyen marad :))

Egy közönséges lánnyal nem kell beszélgetni, nem kell gondolkodni, csak közönséges dolgokat művelni, bárhol, bármikor, így a közönséges emberek közönséges igényei kielégülnek, mindenféle valós emberi érzelem, tartalom nélkül.

2013. aug. 16. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!