Hogyan szólítsam meg a lányokat? (többi lent)
Megkérdezed, hogy helybelie-e, mert XY utcát keresed. Ha helybeli, akkor megkérded, hogy milyen helyek vannak, ahova be lehet ülni beszélgetni. (Ha nem helybeli, akkor úgy foltytod, hogy "és olyan helyet sem tudsz ahova be lehetne ülni beszélgetni?")
Ennél a pontnál már a válaszaiból és a stílusából érezni fogod, hogy jobb-e hagyni a fenébe, vagy érdemes "erőltetni". Bár, ha a csajnak tetszel, akkor ő is igyekezni fog, hogy ne rekedjen meg a beszélgetés.
Csak kérdezel tőle valamit, nem bonyolult megkérdezed tőle hogy hol van az xy nevű kocsma, vagy ha buszmegállóban áll akkor megkérdezed tőle hogy elment e már az x busz. Rengeteg minden van. Egyszer kell hogy beinduljon utána már lesz témátok.
Én is így ismertem meg egy lányt. Álltam a buszmegállóba késett busz akkor megkérdeztem tőle hogy gyakran késik-e vagy valami ilyesmi és akkor beszéltünk már minden féléről. Csak úsztam az árral, ment az magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!