Miért van az, hogy manapság alig lehet találni normális lányokat?
Mert erről nagyon nagyrészt a média tehet, plusz a filmek, sorozatok főleg az ilyen tini sorozatok amitől a hajam égnek áll.
Sajnos nekem sem jönnek be az ilyen lányok, oké hogy szépek meg megnézem őket, de belül basszus vagy teljesen buták, vagy okosak ugyan de elég bunkók.
Persze vannak normálisak is köztük ezt hozzáteszem sőt ismerek egy olyan lányt is akire nagyon lengén öltözködik, tegnap a tesco-ba voltam épp vásárolni és láttam egy 15 év körüli lányt aki olyan miniszoknyába volt, inkább ilyen egybe ruhába hogy kicsit lehajolt valamiért és láttam a fenekét basszus.
Később amikor fizettem akkor kimentem a parkolóba és az autóba pakoltam be, majd amikor visszavittem a kosarat akkor láttam hogy a táskája totál kiszakadt és teljesen kétségbe volt esve, na akkor udvariasságból segítettem neki össze szedni meg adtam neki másik táskát mert nekem egy rahedli minőségi táskám van és azért udvarias vagyok, akkor beszéltem vele és nagyon kedves meg udvarias lány volt, meg is lepődtem mert az ilyen lányok csak bunkók tudnak lenni még ha segítek nekik akkor is, de ő érdekes mód nem volt az. Jó persze nem lesz ebből semmi mert nekem van párom meg neki is van barátja, de azért mégis van kivétel.
Viszont amin én időnként teljesen kiakadok az az öltözködésük. Oké hogy szépek csinosak akarnak lenni meg ilyen melegbe lengén öltöznek de ne annyiira hogy a szoknyából a fenekük alja kilátszik. Vannak simán olyan miniszoknyák meg ruhák meg fene tudja amik valamivel többet takarnak és szépek is. Barátnőm azért odafigyel erre mert ő sosem vesz fel olyan kivágott felsőket amiből kibuggyan a melle meg a miniruháira is odafigyel hogy térd feletti legyen. Ha strandra megyünk akkor nem foglalkozik vele mert mégis másabb de erre piszokul odafigyel, és nem majmolja úgy a divatot mint egyesek.
A munkahelyemen egy olyan lánnyal is találkoztam aki diákként dolgozott ott hogy nagyon szép lány volt, magas szőke, divatosnak tűnt hihetetlen okos és teljesen normálisan öltözködött olyan elegánsan inkább. Vannak legalább ilyenek is de tényleg nagyon kevesen sajnos.
Kissé sértett ez a kérdés.
Nagyon ritkán sminkelem magam, a ruhámra valóban adok, de nem állok 10 percnél többet reggelente a szekrény előtt.
A hobbim az olvasás és a kutyámmal való foglalkozás, ritkán járok szórakozni, ha elmegyek sem iszom...
Nem érzem magam legalja nőszemélynek, egy lányiskolába jártam emellett, de nem lettem begyöpösödött keresztény, a buddhizmusról informálódom. Hasonló barátnőimmel alig találunk fiút, mert mindenkinek az általad szapult sekélyes lányok kellenek... 20 évesen mondhatom azt, hogy találtam magamnak egy normális párt, két barátnőm 18 évesen van egyedül, mert senkinek sem kellenek az érett gondolkodni tudó lányok.
Ha mégis az általad említett kategóriába tartoznék, vedd tárgytalannak a válaszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!