Miért van az, hogy manapság alig lehet találni normális lányokat?
Dettó. Nekem sem tetszenek az ilyen lányok. Alap elvárás lenne,hogy ne nézzen ki valaki úgy ,mint egy útszéli prosti ,de mindenki kirakja a portékát rendesen és attól érzi jól magát ,ha pár suttyó csorgatja rajtuk a nyálukat. Persze mindenkinek szüksége van elismerésre ,de az is vonzó ami sokat takar ..szerintem.
És ez még csak az öltözködés. Azt ,hogy egy lány művelt legyen ,legyen stílusa és társaságban kultúrált legyen meg abszolút nem lehet elvárni.
Persze részegen levarsz egyet kettőt.. azzal nincs gond ,de hogy mikor fogok én egy lánnyal kapcsolatba bonyolodni az kérdéses. Az egyetlen dilemmám ,hogy ez siralmas ,vagy nevetséges?
17/f
Na tessék, én szerintem a te nézeteid szerint normálisnak számítok.
Nekünk sem jó ám. Engem a mai "férfiaktól" kap el a hányinger.
Mikor azt látom,hogy sok srác bejön a plázába, én megveszem amit kell, mondjuk 20 perc alatt, ők meg még nem tudták eldönteni,hogy a babarózsaszín trikót vagy a neonzöld nadrágot válasszák-e.
Ha véletlen barátnőjük is van,azt meg úgy kezelik,mint egy guminőt.Szóval nem a lányok színvonala romlik,hanem a világé -.-
Nem szeretném ismételni a válaszolókat,ezért csak csatlakozom.
Szoboszlón vagyok elérhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!