Fiúk ti miért mondjátok hogy nem értitek a lányokat?
Mert nem értjük..
Sokszor logikátlanok, nem következetesek, ha egy nő az eszébe vesz valamit, akkor az érzései is előjönnek, és mivel a nők inkább az érzelmeikre hallgatnak, mégsem csinálják meg az adott dolgot. De ez lehet fordítva is. ,, Nem akarják " - aztán mégiscsak akarják.
Pl egy ruha, elmondja-e a barátnőjének ezt meg azt meg amazt stb.. :D
2. válaszoló vagyok
Ha gondolod segíthetsz nekem egy dologban, hátha sikerül megértenem egy "helyzetet".
Mert rengeteg olyan dolgot tesznek, amit férfi ember ép ésszel felfogni nem tud.
Egy bizonyos szintig kiismerhető nem kevés nő, és lehet velük "játszani", de amint fontosabbak lesznek a férfi számára, egyre jobban törődni fog azzal, hogy mit és miért mondd a lány. Ennek általában az vége, hogy a leleményes nő játszadozik a férfival.
Személyes példa: Egy lány 4 hónapja naponta keres, órákat beszélünk, dícsér, ha le kell írnia a számára perfekt fiút, az én tulajdonságaimat szajkózza, de ha én teszem ugyanezt akkor "weird" a helyzet...
Kb. hetente átmegy flegmába, le se szrja amit mondok, nem válaszol, ha igen, akkor pár szóban, de mégis rámír naponta.
Bezzeg ha én viselkedek vele így, akkor megy az önsajnáltatás, hogy ő nem tudja mit tett, de sajnálja.
Tudom, hogy fontos vagyok neki(vagy mégse?), de néha úgy viselkedik, mintha egyeltalán nem lenne rám kíváncsi, annak ellenére, hogy ő keres fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!