Ti sem tudtok odanézni, ha egy pár puszit ad egymásnak?
Vagy akár csak két barátnő aki rég látta egymást, ők adnak egymásnak puszit.
Én ilyenkor mindig elfordulok, legyen szó az előbb említett baráti pusziról, vagy a szerelmes pusziról, vagy akár családon belül.
Valahogy kellemetlen érzésem van miatta, hogyha nekem azt látnom kell.
Van még valaki, akivel hasonló a helyzet? Illetve szerintetek ez normális, vagy miért lehetek ilyen? Kicsi koromtól fogva mindig elfordulok vagy lesütöm a szemem.
16/l
Hát igen, a nyilvános helyen való dolgoktól nekem is felfordul a gyomrom.
De pl tesóm szülinapjakor is ha valaki puszit ad neki az ajándék átadásakor, elfordulok... Pedig semmi olyan nincs benne, de nem tudom mégis mitől lehet
Én is így vagyok, bár ezért családo belül, vagy 2 barátnőnél odanézek. De kevésbé ismert embereket én sem szeretek látni, mert úgy érzem semmi közöm hozzájuk.
A nyilvános helyen hangosan cuppogó párocskáktól meg én is rosszul vagyok. Hiába van barátom, nem csókolózok vele nyilvános helyen, mert azt szintén nem szeretem, hogy néznek.
Szerintem azért ez már túlzás.
Azt én sem szeretem, ha pl. a villamoson ülnek egymás ölében és hangosan cuppogtatnak folyamatosan mert az már undorító, de sima puszik látványától nem hiszem hogy viszolyogni kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!