Miért mondják nekem hogy ciki hogy a feleségemmel külön pénzünk van (amit ő keres övé mit én enyém) vagy nálatok nem így van?
Figyelt kérdés
2015. febr. 22. 20:08
1/38 anonim válasza:
Nálunk nem így van. Közös kassza van.
2/38 A kérdező kommentje:
Nem értem, de miért?
2015. febr. 22. 20:21
3/38 anonim válasza:
Szerintem nem ciki és senkinek semmi köze hozzá!
4/38 anonim válasza:
Mi is külön kasszán vagyunk, én fizetem a rezsit és a nagybevásárlást, a feleségem a napi kiadásokat, iskolai költségeket. Aztán amikor az ő kis GYES-e elfogy, akkor adok neki, feltéve, hogy nekem még van...
:D
5/38 A kérdező kommentje:
Kösz végre egy ember aki így gondolja.
2015. febr. 22. 20:23
6/38 A kérdező kommentje:
Próbáltuk már a közös kasszát de nem ment veszekedés a vége.
2015. febr. 22. 20:24
7/38 anonim válasza:
mert magyarok közt az a megszokott h a férfi viszi a pénzt,a nő meg beosztja.(ha a nőnek van saját keresete,azzal együtt,természetesen)
nekünk van egy közös számlánk,amire mindketten ugyanannyit utalunk,ebből fedezzük a rezsi/albérlet/kaja költségeket.
mást (utazás,ruházkodás,szórakozás stb) mindenki a sajátjából.
8/38 anonim válasza:
Közös kasszán vagyok, mert én keresek 100 ezret, ő meg 300 ezret. Vicces lenne, hogy az én pénzem elfogyna és enném a zsíros kenyeret, ő meg a pörköltet :D
9/38 A kérdező kommentje:
Nálunk feleségé a gyerek autója és kaja stb....helyesség.
Enyém meg a ruhám piám autóm ami megtetszik és az építkezés.
2015. febr. 22. 20:28
10/38 A kérdező kommentje:
Valaki leírná hogy mi a jó a közös kasszában?
2015. febr. 22. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!