Van olyan aki diétáztatta (hízás) miatt a 10 év alatti gyerekét?
nagyjából mi volt a napi étrendje?
reggel még ehet/evett pékáru félét?
minden ezzel kapcsolatos infónak/tanácsnak örülnék
A sport és az egészségesebb étkezés, mint "gyerekkínzás"?
Az a röhejes, hogy az országban, ahol karcsú ötvenest alig látni, a gyerekek fele elhízott, sportos ember meg szinte nincs is, foggal-körömmel véded a gyerekek rendszeres cukroztatását.
31Es! Már irtam hogy voltam 2 endokrinologusnál.es mindegyik azt mondta hogy ez nem olyan rossz eredmény.. (elnövi)
Egészen pontosan 5,7 volt a TSH.
Mindegyik a dietat javasolta. De nem azert mert ettől helyreállna a pajzsmirigy hanem hogy ne hizzon tovább.
Amugy meg aki ebbe a gyerek diétáztatásban nincs benne,annak fogalma sincs mivel jár! Milyen nehéz! Pl:ha átmegy barátnőkhöz akkor ott a fiuk lányok eszik a különböző nasikat.és nyilvan zavarja hogy ők ehetik es vékonyak..
A szülők meg (akik nem tudják mi a helyzet) engem itélnek el mert látják a gyereket..
Van hogy nézi a régi képeket magáról es nem érti hogy: most miert igy néz ki.
Szoval minden gondolatom akörül forog hogy ez megoldodjon. De akkor sem hiszem hogy a heti két rudi tragédia lenne
Kérdező, nyugalom.
Ez az agyament személy, meg aki indulatból fröcsög pedig borzasztóan agresszív.
Le fog fogyni az a gyerek, hidd el. Ezen a fórumon meg számíthatsz a csípőből ítélkezésre sajnos...
Köszi a biztatást..!
Rám fér..!
Főleg hogy most hányta összemagát,mert nagyon tart az uj közösségtöl..es nagyon izgul
Szegeny lanykad :(
Ha mas nem is,nyugtasson a tudat,hogy ocsem egesz gyerekkoraban kover volt,most felnottkent viszint akarmit ehet,akarmibol egy vekony,sportos testalkatu ferfi lett.
Nem dietazott,mert nem volt mit megvonni toleax a feher kenyeret.egesz gyerekkorunkat falun toltottuk,folyton bicikliztunk,fociztunk,rohangaltunk,lovagoltunk,usztunk tesom dzsudozott is versenyszeruen.
Mesig duci volt...
A kerbol ettuk a zoldseget,a zsenge borso volt ugymond a nasink.es a szolo mosatlanul mert mire beertunk vele elfogyott.
Es barack,szilva,eper.
Telen a fagyasztobol cukor nelkul.meg se vartuk mig kiolvad igy esely sem volt cukrozni.
Persze,mi ettunk kirandulason,nyaralason chipset.es fagyizni is szoktunk a szuleinkel.
Mikulasra csokit is kaptunk.nem mondom,hogy nem ettunk egyaltalan ilyeneket,de nem is voltunk olyan edesszajuak.a nyuszicsokit a mikulas melle raktuk a polcra sokszor.
En se voltam fiatalon nadszalvekony.most 28 evesen 3 gyerek utan 62kilo vagyok a 175 centimhez.pedig ahogy parom szokta mondani az en gyomrom helyen egy emesztogodor van 😂annyit eszek mint 3 ferfi :D
Minnel elobb jarj utana,hogy pontosan mi okozza ezt a dolgot.
Kitartas neked is,es a kicsi lanynak is.
Mi az, hogy sportoltatják, mikor a "tesójának nem kell"?
Bocsánat, bennem fel sem merült, hogy van olyan család, ahol a gyerekek nem sportolnak rendszeresen ....
Mi az, hogy "apa-anya csokit és nasit eszik vagy ad a tesójának"? A szülők nem képesek megállni, hogy egy elhízásbeteg gyerek előtt édességgel tömjék magukat?
Nem az lenne a normális, hogy legalább akkor, ha ez egyik gyerek már megbetegedett, MINDENKI életmódot vált, mert egy család az egy szolidáris közeg?
És belátjuk, hogy az életmód betegít, meg azt is, hogy senkinek semmi baja nem lesz attól, ha minden családtag sportol és nem eszik megbetegítő ételeket?
Nem ez a család dolga?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!