Aki hízékony alkat, az garantáltan több 100 kilósra hízik, ha terhes lesz?
Mi számít hízékonynak?
Sosem voltam vékony, de duci sem. Viszont könnyen jönnek rám a kilók..
Terhesen többet kezdtem enni természetesen, mert azelőtt kb semmit sem ettem. Amikor már dolgozni sem dolgoztam, mozogni se mozogtam így eléggé felfutottak a kilók.. Szinte csettintésre.
63 kiló kezdés - 81 kiló szülés előtt. És azóta is 72 kg-on stagnálok....
Sógornőm nagyon hízékony. AMikor odafigyelt, kb ugyanakkorák voltunk, a 165 cm magassághoz olyan 55 kg körül.
Most 2 gyerekes anya, gondolom nem figyel magára, és olyan 80-90 kg lehet.
Ritkán találkozunk, de rossz látni, mennyire nagy darab lett, saját magához képest.
SZóval ő nem csak terhesség alatt hízott meg, hanem tartja is a túlsúlyt.
Nem törvényszerű, hogy elhízzon a kismama, hisz terhesség alatt is figyelhet magára, van terhestorna, lehet akkor is egészségesen étkezni.
ÉS a több 100 kiló meg egy kicsit túlzás.
Túlsúllyal kezdtem a terhességet, tudtam, hogy oda kell figyelnem, mert cukros is lehetek. Nem zabáltam két pofára, annyit ettem, mint előtte. Összesen 3-4 kilót híztam, szülés után vékonyabb voltam, mint előtte.
Ilyenkor a hormonháztartásom is változik, azért nem hízok.
Viszont amíg más szoptatás alatt fogy, én hízok a víztől is. Diétázni és sportolni is csak nagyon óvatosan tudok, mert így sincs sok tejem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!