5 hetes terhes vagyok és nagyon hizékony. étrendemen azt változtatam h többször keveset eszem, dehát. Csak a torna maradt, de a hasprést nem merem csinálni nehogy vmi baj történjen. Milyen gyakorlatot csináljak has-csipöre amit szabad?
Én is csak Rubint Réka kismama dvd-jét tudom ajánlani. Egyáltalán nem megeröltető viszont kellemesen elfáradsz. Van rajta külön gyakorlat csipöre is, és étkezési tanácsokat is ad.
24 hetes kismama
Én is Rékára szavazok!! Szerintem nagyon jó, és el lehet kezdeni 5 hetesen is, akkor is, ha eddig nem tornáztál. Csak arra figyelj, hogy amikor először csinálod, próbáld csak a felét, vagy amennyi jól esik! Semmiképpen ne erőltesd meg magadat!!! Pár hét és úgyis belejössz.
Vagy még ajánlom az ellipszis trénert!! Nekem van itthon és nagyon szuper, abszolút nem megterhelő, kíméli az izületeket, és terhesen is lehet használni.
A hasprést felejtsd el!!
Minden jót, üdv 31 hetes kismami
Az első trimeszterben nem szabad aktívabban mozogni, főleg nem az 5. héten, mikor amúgy is fenn áll a veszély, hogy egy nagyobb súly megemelésétől kilökődik a petesejt.
Az orvosok a 12. héttől szokták ajánlani a kismama tornát, szóval addig próbálj inkább csak az étrendedre koncentrálni.
A Réka DVD-jére meg csak akkor tornázz, ha előtte is tornáztál már, hozzá vagy szokva a tempójához, ritmusához.
Amúgy egy megemelkedett pulzus vetéléshez is vezethet, erre is oda kell figyelni közben.
Én is Rékára nornázom, minden második nap. Odafigyelek az étrendemre is, és eddig, a 24. hétig 5 kg-ot híztam.
Szia!
Én is rendkívül hízékony vagyok.A terhesség előtt csak kemény sporttal (futás) tudtam tartani a súlyom. 8 hetes koromban hagytam abba a futást. Egy ideig szobabickliztem, majd áttértem a tempós gyaloglásra. Elég sokat paráztam végig a súlyom miatt. Próbálom kerülni az édességet, kevés kenyeret eszem, nyáron sok-sok gyümit ettem (néha főétkezésnek is). Szerencsére nem voltam kívánós eddig, de az étvágyam igen jó. Őszinte leszek, nem mindíg sikerül visszafogni magam. Most 34 hetes vagyok, és 12kg-ot híztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!