Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van olyan aki diétáztatta...

Van olyan aki diétáztatta (hízás) miatt a 10 év alatti gyerekét?

Figyelt kérdés

nagyjából mi volt a napi étrendje?

reggel még ehet/evett pékáru félét?

minden ezzel kapcsolatos infónak/tanácsnak örülnék

2017. aug. 29. 09:29
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
35%

Egy túró rudiban 4 kockacukornyi cukor van. "Mégiscsak gyerek?"

Éppen ezért nem lenne szabad azt ennie: már így is kövérségbeteg lett tőle.

A gyereket nem a bevitt kristálycukor mennyisége teszi, és nem attól élvezetes a gyerekkor. A lányod így is beteg tőle. Ne fokozd.

2017. aug. 29. 13:17
 22/51 A kérdező kommentje:
főleg fittrudit veszek neki,vagy norbisat
2017. aug. 29. 13:22
 23/51 anonim ***** válasza:
33%

Vagy ne vegyél! Még nem késő arra szokatni, hogy a junk food nem annyira fontos része az életnek, hogy azt pótolni kell mindenképpen, ha valami miatt kiesik.

És könyörgöm, hordd el szervezett sportra, táncra, akármire heti 4-szer!

2017. aug. 29. 13:24
 24/51 anonim ***** válasza:

Szia!

Könnyen lehet, hogy a nagymamák etetik meg ezzel-azzal.

Mennyi időt tölt a társaságukban. 8 évesen 3-4 kilót híztam egy nyár alatt a mamámnál...

Szóval simán lehet ez a baj.

25/N

2017. aug. 29. 13:28
 25/51 A kérdező kommentje:

olyan könnyű mondani hogy ne adjak neki szószerint semmit!

van egy 9 éves nővére is-nem tehetem meg hogy akkor ő se kapjon semmit.nem hiszem hogy a heti 2-3 rudin múlna,hogy ha amúgy egészségesen étkezik.

Itthon nem tunyul egésznap mert van trambulin,bicikli,és ő kéri hogy menjünk sétálni.

Az iskolában lesz mindennap torna,és néptánc.majd be akarom valahova iratni is,de lehet nem olyanba ahol többen vannak-mert az nagyon zavarná ha ő nem birná ugy szusszal,és a gyerekek könyörtelenek,rögtön kinevetik

2017. aug. 29. 13:32
 26/51 A kérdező kommentje:

24-es!

igen sokat voltak nélkülem. pl táborban is-ahol megint csak nem tudtam követni hogy mit evett.

és anyósomnál is voltak heti többször..-tudom hogy ő sajnálja is amiért próbálom diétára fogni és eltudom képzelni hogy ott többet evett.

de mostmár iskola kezdés! aminek most nagyon örülök-mert igy biztos nem kap felesleges nasikat

2017. aug. 29. 13:35
 27/51 anonim ***** válasza:
50%

Turo rudi, tejszelet. Nekunk nem kell ide leirni, mert nem a mi gyerekunkrol van szo, csak magadnak valld be, hogy mennyitceszik / evett ezekbol a gyereked.

Irtad, hogy nem jo a TSH -ja , DE annyira kicsi az elteres, hogy nem ettol hizott, tehat ti hizlaltatok fel.

Es meg most is azt hajtod, hogy kell neki a turorudi. Hat akkor jo komment.

2017. aug. 29. 13:36
 28/51 A kérdező kommentje:

Én ismerem a gyerekem jobban, nem te!!

ahogy irtam is ő vékony volt (nagyon vékony)

1-2 hónap alatt váratlanul hízott.

A TSH felső értéke: 4,2

neki 6 körül volt.

A gyerekorvos szerint egyértelmű hogy a hírtelen hízás ettől volt!

Szóval:nem fogod belém beszélni hogy ÉN hizlaltam fel.arról nem beszélve hogy van egy nagyobb lányom is-akivel ugyanannyi nasit kaptak mindig-és ő meg nem duci..

2017. aug. 29. 13:43
 29/51 anonim ***** válasza:
72%

Utolsó, szállj már le róla jó! légy olyan kedves...és tégy egy szívességet. Te mit ettél gyerekkorodban? Valld csak szépen be a cukorkákat.. :D röhejes. Lehet, hogy a rudi nem egészséges, de azért egy gyerektől ne vonjunk már meg mindent, nem napi 3-ról van szó, hanem mondjuk heti 1-ről főleg, ha már ismeri az ízét az édességeknek. Persze van kismillió alternatíva, házi desszertek, nem kristálycukorral, cukorpótlóval, de egy szelet rudiba nem fog belehalni senki...

Igen, sulikezdés, ez jó alkalom lesz az észrevétlen diétára, persze nőni is fog az tuti :) eloszlik majd picit a súlytöbblet. Ha teheted menzára fizesd be és akkor nem brutál éhesen jön majd haza.

2017. aug. 29. 13:43
 30/51 anonim ***** válasza:
6? Az nagyon magas! Nekem 4,5-re is gyógyszert adtak!
2017. aug. 29. 13:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!