Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ti elmennétek dolgozni jelen...

Ti elmennétek dolgozni jelen esetben vagy lenéznétek, elítélnétek ha ilyen ismerősötök ebben a helyzetben nem dolgozna?

Figyelt kérdés

Férj kamionsofőr, világ életében az volt, már 20 éve, neki ez a hivatása. Havonta egyszer jön haza 1 hétre de vannak hosszabb megszakítások is. Anya egyedül otthon 3 gyerekkel (segítség semmi), kertes ház, az ezzel járó plusz dolgokkal. Ki van használva minden négyzetcentiméter hasznosan. Gyerekek kettő iskolás egy óvodás. Két iskolásnak suli után edzései vannak, az óvodás is ilyenkor vagy pancsol vagy úszik. Suli időben mindig este van ezek miatt hazaérkezés. A két nagy ételallergiás, nekik főzni kell külön, mert ezt a fajta allergiát nem vállalja a konyha biztonságban, ezért reggel vinni kell neki tízórai, ebéd, uzsit.

Anya nem dolgozik, de mégis egész nap pörög. Otthon végez olyan dolgokat, amiből van kis pénz (faluhelyen laknak, állatokat nevel, kertet gondoz amiből pici pénz csurran cseppen)

Kb. a lényeget leírtam. Anyának konkrétan nincs igénye arra, hogy munkahelyre visszamenjen, mert így is levan kötve minden perce. 10 év folyamatos munkaviszony után ment szülni az elsőt, gyerekek között dolgozott, de amióta a kicsi ovis, azóta igénybe vette inkább azt a lehetőséget, hogy otthon marad.

Ti elítélitek? Végén elmondom miért a kérdés.

2017. aug. 23. 10:53
1 2 3 4 5
 41/47 A kérdező kommentje:
Barátnő nem kell idézőjelbe, amaz "barátnő" már igen. Igen, ez természetes, mindenkinek máshogy jó. Mint írtam én sem, de belelátok eléggé. Azért írtam, nem biztos, hogy rosszabb nekik másnál.Érdekes ez, mert amaz szerintem csakis az irígység miatt "genyózik". Mert egyébként meg mi köze is hozzá. De náluk folyton perpatvar van, kicsit puhap@öcs a férje (állítása szerint), plusz a megélhetési gondok, csajnak sokat kell túlóráznia. De amikor felmerült egy másik munkahely a férjnek, alig lenne otthon, cska hétvége inkább, asszonykának az nem volt jó, nehogy azt higgye,m hogy "egyedül_" marad. Egyszómintszáz, érdekesek az emberek.
2017. aug. 23. 20:45
 42/47 anonim ***** válasza:
50%
Nem hiszem, hogy irigy, mert semmi irigylésre méltó nincs az életedben.
2017. aug. 23. 20:52
 43/47 A kérdező kommentje:
akkor csak úgy jólesik?
2017. aug. 23. 20:56
 44/47 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek szeretnek belepofázni olyan dolgokba, amihez semmi közük. Nem kell vele foglalkozni.
2017. aug. 23. 20:59
 45/47 A kérdező kommentje:
Ez is érdekes, hogy mennyire belemásznak a másik ember életébe az emberek. Boltban annyi mindent hallok, sőt, nekem mondják. De egyik sem a saját dolgát. Vajon miért nem? Mindenki tudja a másiknak mit kellene csinálni. Még az idősektől oké. Unatkoznak, láttak egysmást az életben. De a megdöbbentő, amikor anyák, karjukon gyerekekkel állnak és osszák a másiknak mit kellene és ítélkeznek, szinte mindig.
2017. aug. 23. 21:00
 46/47 anonim ***** válasza:
Mert nem dolgoznak és egyrészt nincs jobb témájuk, másrészt nincs lekötve az agyuk.
2017. aug. 23. 21:02
 47/47 anonim ***** válasza:
100%
Ez neked újdonság, hogy ilyenek az emberek? A barátnődet ha ennyire zavarja a beszologatos csaj, akkor küldje el a fenébe, nem kell minden hülyeségen ennyit kattogni, csak el tudja dönteni magától, hogy akar-e dolgozni vagy sem, amúgy ha dolgozna akkor biztos lenne valaki, aki azért szól be, mert a munka miatt elhanyagolja gyerekeit.
2017. aug. 23. 22:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!