Kisgyerek személyi igazolvány igényléséhez kérnek meghatalmazást a másik szülőféltől, aki épp nincs jelen? Házasok vagyunk.
Figyelt kérdés
2017. márc. 29. 13:38
2/9 anonim válasza:
Nalunk (Ujpest) meghatalmazas is eleg, 2 tanu alairasaval.
3/9 anonim válasza:
Elég ha egyikőtök ott van, viszont a másik félnek ki kell töltenie egy hozzájáruló nyilatkozatot. Itt le van írva és le is tudod tölteni a nyilatkozatot:
4/9 anonim válasza:
Nekem adtak most egy nyilatkozatot amit a férjemnek kell kitölteni ,mert ő se tud eljönni velünk.Két tanúnak kell aláírnia.
5/9 anonim válasza:
Nekünk mindettönknek ott kellett lennie.(Vidék)
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
Az Ügyfélkapun végül találtam hivatkozást, ahol a jogszabály összefoglalja és meghatalmazást is ír , hogy azzal is lehet.
Megpróbálom így, szerintem itt menni fog!
2017. márc. 29. 14:04
7/9 anonim válasza:
Kell meghatalmazás, és ami fontos hogy januártól már akkor is kell születési anyakönyvi kivonatot vinni, ha a gyereknek már van személyije csak lejárt és cserélnétek. Nekünk így volt egy felesleges körünk, mert ezt sehol nem írják!
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
2017. márc. 29. 20:31
9/9 anonim válasza:
Vagy mindkét szülő ott van, vagy a távollévő kitölt egy meghatalmazást. És ez nem függ várostól, ez egységes, még ha esetleg valamelyik kormányablakban kekeckednek is, de elég a papír az egyik szülőtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!