Aki apának/anyának szólítja a párját, nem zavarodik össze, ha a saját szülei is jelen vannak?
A férjemet a keresztnevén hívom, kivéve, ha a lányunknak mondok valamit róla, vagy kifejezetten neki szántan mondok valamit (pl. "Apu, vedd fel a papucsodat a kövön!" - mert a gyerek se mindig veszi fel)
Ennek ellenére, amikor a szüleimnél voltunk és apát kiabáltam a saját apukámnak, a lányom odacincálta a férjemet.
Én a szüleimet Papának/mamának szólítom mióta van gyerekünk, pontosan azért hogy ne zavarodjunk össze hogy most akkor kiről is van szó.
Nagy ritkán szólítom a becenevén ha csak kettesben vagyunk.
3-as
Pont azt írja a kérdező,hogy a saját apjának kiabált,hogy apa gyere és a gyerek a saját apját hozta.
És azt is írta,a gyereknek apát mond,meg papát ha a párjáról és édesapjáról beszél...
Mi parommal apazzuk,anyazzuk egymast.
A szuleimet regen sem apanak es anyanak szolitottam,hanem apukamnak es anyukamnak,vagy apunak es anyunak.
Ha a gyerekekkel vagyunk naluk,akkor papa es mama.
Soha nem volt ebbol keveredes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!